B
bülent58
Bilgi Girilmemiş
istanbulda taktıran varmı 120-150 ytl nedirki ya hemen taktıralım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok zafira a elegance kullanmıştım ondada cc olmasına rağmen bir ışık yanmıyordu cc açıldığındabenim aracta (astra g elegance) da hız sabitleyici var fakat cc ışıgı diye bir şey oldugunu bilmiyordum. Acaba bizimkilerde de varmıdır ?
ya yanlış anlamayın ama bence çok gereksiz bişi benim aracımdada var ama hiç kullanmıyorum 1-2 defa denedim (adanadan-alanyaya giderken) ama sonuçta frene gaza debriyaja dokundunuz an zaten devre dşı kalıyo uzun yollardada arasırada olsa bunlara basıyoruz onun için çok gereklimi bilmiyorum
Selamlar, Z motorlarda gaz teli yok elektronik olarak kumanda ediliyor bu neden ile sonradan takılma şansı var. 2004 ve sonra ki modeller de z motor ve şanslılar. Yoksa fabrika çıkışlarda dediğiniz gibi fark etmez. Ve bu işlemi yaptıracaksanız yetkili serviste yaptırmanız gerekir. zaten pek birşey tutmuyor 110,- YTL parça + 30 veya 40 ytl işçilik. = 140-150 ytl. mal oluyor.bencede x ya da z farketmez takacak kişi önemli mesela bizdeki vectra x motor ama cruise control mevcut daha önceki sahibi taktırmış, bide bazı yetkili servisler yapmıyor anladığım kadarıyla özel servislere gidip bakmak en mantıklısı...