Cruise control taktırmak isteyenler

c.control takılır ben taktırdım 130 ytl corsa c cdti

sizin aracta yok maleseff

ben corsa d enjoj aracıma(2007)geçen hafta taktırdım.toplam maliyet 120 ytl.corsa d essentialara takılmadığını ancak corsa c lere c.control takıldığını mersin gedizler opel servisinden öğrendim.fakat essentia model için(corsa c) tesisat gerekiyormuş.diğer modellerde sanırım tesşisat hazırmış.
curise control için gereksiz diye düşünen arkadaşlar bence çok yanılıyor.ben şehiriçinde bile kullanıyorum.kısa mesafa ama yinede keyif veriyor

Montajdayım :)

Selamlar, ilk kez yazıyorum.
Şu anda Opel Odak'ta Cruise Control Takılıyor :)
...Ne menem olduğu yakında Çok heycanlı bir bekleyişteyim :)

crusie control her arabaya takılır

orjinal servise götürmezsek garanti dışı kalır mecbur götürcez

z motor 2001 astra

2001 astra Z16Xe . servisi aradım takılıyor mu diye... cevap takılır ama çok çok pahalıya çıkar dediler. Hazırlık parcaları falan takılması gerekir çok pahalıya cıkar falan filan dediler.

tamam dedim kapattım. 2001 Z motor taktıran var mı? Tesisat kurulumu gerekiyor mu gerçekten? cevap için şimdiden teşekkürler.

ewet

hayırlı olsun güzel lazım olan bir sistem banada... Yanlız benim aracım easytronic olması sebebiyle (tiptronic şanzumanlarda veya tam otomatiklerda cruise kontrol devredeyken gerekli vitesi kendi seçiyor araç) easytronicte'de vites geçişlerini kendi yapmaya devam ediyormu??? çünkü yokuş çıkıkarken örneğin sabit 90la gideceksiniz cruise'e aldığınızda vitesiniz 5se yokuşta yine 90la gidebilmek içn 3'e vs... düşüyormu yani??? Yada yükseltiyormu?

Bugün taktırdım harika ya! arabadan inmek istemedim...

aracım 2001 astra edition Z motor yetkili ve özel servise gittim ve hız kontrolu takılamadıgını öğrendim. Demek ki takılamıyormuş.

aracım uygun değilmiş.
Özel servis aracınızın programı uygun değil dedi.
yetkili servis çok pahalıya çıkar dedi.

benim biliğim kadarıyla Z motor astra G ye uyum sağlıyor.ona yapılacak işlemde bi kol alıp programı yapılacak.çok pahalıya cıkar derken ne fiyat verdiler.

Geri