Cruise control taktırmak isteyenler

valla istanbul dan gelırken otobanda hep orta serıtten geldım hız sabıt olarak tabı.nerdeyse ıstanbuldan ankaraya hep 90 km/h saatte sabıt tutarak geldım ve 90km/h sabıt hızda aracım 4.9 litre mazot yaktı...

peki bnm aracada takılıyormu bu?

Cruise Control

Arkadaşlar Taktirmayanlara Kesinlikle Tavsiye Ederim özellikle Uzun Yolda Sağ Ayak Için Büyük Nimet

bugün opis i aradım 140 takarız dediler eğer tesisat varsa...

yav arkadaşlar bence bukadar önemsemeyin bunu bende aldığımda vardı ztn ama 2-3 kere ancakm kullandım sadece heves bi süere sonra unutuyosun bile onu türkiye yollarında isterse otoban olsun hep frene azda olsa basıyoruz bu seferee dervreden çıkıyo dakkda bi curise controle almakta sıkıyo :) bişeyede yaramıyo bu sefer ...

yav arkadaşlar bence bukadar önemsemeyin bunu bende aldığımda vardı ztn ama 2-3 kere ancakm kullandım sadece heves bi süere sonra unutuyosun bile onu türkiye yollarında isterse otoban olsun hep frene azda olsa basıyoruz bu seferee dervreden çıkıyo dakkda bi curise controle almakta sıkıyo :) bişeyede yaramıyo bu sefer ...
yok aykalcım ya o şekilde düşünmemelisin.ben taktırdığım günden bugüne hemen hemen hergün kullandım.sadece bir kaç gün kullanma şansım lmadı.onda da araç bende değildi....
özellikle geceleyin yok boşken 40-50ye ayarladınmı daha bi keyif alıyor insan.

Bence yanılıyorsun. Şehir içinde bile kullanıyorum. Yakıt tasarrufu bir yana insanın araba kullanırken yorgunluğunu özellikle uzun yolda % 50 azaltıyor. Her arabaya şart.

yok aykalcım ya o şekilde düşünmemelisin.ben taktırdığım günden bugüne hemen hemen hergün kullandım.sadece bir kaç gün kullanma şansım lmadı.onda da araç bende değildi....
özellikle geceleyin yok boşken 40-50ye ayarladınmı daha bi keyif alıyor insan.

hmm tabiki kullanılabiliosa güzel demkki ben de bişiler var :)
Bence yanılıyorsun. Şehir içinde bile kullanıyorum. Yakıt tasarrufu bir yana insanın araba kullanırken yorgunluğunu özellikle uzun yolda % 50 azaltıyor. Her arabaya şart.
bilmem bide bilki ben yaştan dolayı okadar yorulmuyorum fln ama ilerde olabilir tabiki ama seni bilmemde adana içinde kullanmak mümkün değil :confused:

valla istanbul dan gelırken otobanda hep orta serıtten geldım hız sabıt olarak tabı.nerdeyse ıstanbuldan ankaraya hep 90 km/h saatte sabıt tutarak geldım ve 90km/h sabıt hızda aracım 4.9 litre mazot yaktı...
Dün yeğenimi ziyaret için gittiğim Ankara Reis otomativ de 145YTL ye taktırdım. Bugun de Ankara'dan İzmit'e geri dönüşte 90 a sabitleyip 4.6L/100km ile geldim. Gerçekten çok zevkli ve ekonomik bir sürüş oldu. Hava bu kadar soğuk olmasa (-14 dereceyi gördüm bazı bölgelerde) çok daha ekonomik olurdu sanıyorum.

Geri