------cruze için kullanıcı yorumları------

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siryea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel bu ara benimde hoşuma gidiyor gülegüle kullanın . Araç ne renk :)

o arabaya büyük jant lazım.. :) görünüşü hoş iç ışıklandırmaları buz beyaz falan.. (capacityde inceledim biraz)

buarad 11 milyar fark olması insignia yla normal.. mesela kücük ama önemli bir detay aracınızn lastikleri kumho olucak.. opellerinki ya bridgestone dur yada michlenendir. :)

o arabaya büyük jant lazım.. :) görünüşü hoş iç ışıklandırmaları buz beyaz falan.. (capacityde inceledim biraz)

buarad 11 milyar fark olması insignia yla normal.. mesela kücük ama önemli bir detay aracınızn lastikleri kumho olucak.. opellerinki ya bridgestone dur yada michlenendir. :)

Ben baktım hankook vardı üzerinde , kalitesi nasıldır bilemem ama Kumho çok dandik.:)

Belki kaliteli işcilik olabilir..ama yakıt sarfiyatını kullanıcıların genel şikayeti olarak izliyorum...chevrolet araçlarının genel sıkıntısı bu sanırım....

Bende test etmiş biri olarak çok beğendim ama arabanın euroncap testi daha yapılmamış. Ya da yapılmayacak. Güvenlik testleride olumlu çıkarsa kafamda hiç bir soru işareti kalmayacak.

araç ancap ve cncap adlı şirketlerin güvenlik testine girmiş ve a4 ü bile geçerek 5 yıldız almıştır hatta sınıfında aracı geçen araç yoktur bu testlerde

Çok güzel bu ara benimde hoşuma gidiyor gülegüle kullanın . Araç ne renk :)

bendeki araç gri aslında siyah alacaktık ama fazla kir tutar diye almadım zaten bundan sonra babam kullanacağından vazgeçtim ben sadece 1 sene kullanacam Allah nasip ederse 1.4 140 bg yeni astra almayı düşünüyorum

araç siyah olsaydı düşünmeden 18 inç takacaktık ama gri olunca pek farketmez sanırım

Bende düşünüyorum şu borçlarım bitsin seneye bende alıcağım buyük olasılıkla ls+plus paket düşünüyorum hem arabada kendini kanıtlamış olur.
Görüşlerinizi yazmaya devam ederseniz çok yardımcı olursunuz bana.
Bir de Chevrolet arabayı sıfır alırken lpg kiti takıyor du bu uygulama Cruze içinde var mı acaba.

Evet Cruze için de var.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.

Cruze çok güzel araba ancak bayide Cruze'dan inip Astra'ya oturunca çok fark ediyor. Ben otomatik vites istediğim için vazgeçmiş gibiyim çok yakıyor, hantal falan diyorlar. Şekil olarak Astra'dan daha güzel.

Geri