cyclone navigasyon güncellemesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by_lotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: cyclone navigasyon güncellemesi...

bence cyclone baba Hakan hocam benim cıhaza bırde tema yaptı tadından dvd ızlemeyı bıraktım valla

ryanwilliams link' Alıntı:
bence cyclone baba Hakan hocam benim cıhaza bırde tema yaptı tadından dvd ızlemeyı bıraktım valla
Diren taktirayim banada yaparsin artik tema falan

yaparız abi ya ne demek sen ıste yeter Hakan hocam sağolsun bide igo harıta attı onuda atarız daha güzel burdan Hakan hocamıza sonsuz  thnxx

yaparız abi ya ne demek sen ıste yeter Hakan hocam sağolsun bide igo harıta attı onuda atarız daha güzel burdan Hakan hocamıza sonsuz  thnxx
Tamam diren kardesim
Usb den yapiliyo dimi bunlar
Muhtemel cylone taktircam
Artik ogretirsin bana

evet abi usb den yapılıyo

sen taktır bulusuruz abi bir pazar günü şişli olur istinye park olur genelde istinye tarafına gidiyorum pazarları ordan arnavutköy sahiden

sen taktır bulusuruz abi bir pazar günü şişli olur istinye park olur genelde istinye tarafına gidiyorum pazarları ordan arnavutköy sahiden
Tamam kardesim
Muhtemelen haftaya taktiricam
Ilgin icin sagol

cyclone cd 400 ile uyumlu duruyor, ben hiçbir sorun yaşamadım 2 senedir kullanıyorum cyclone' u
hep tavsiye etmişimdir.
En çok kullandığım, İgo Primo haritası ki İstanbul'u hiç bilmiyorum ama tüm adresleri şu ana kadar
elimle koymuş gibi buldum, inanılmaz işime yaradı
Geri görüş kamerası inanılmaz işe yarıyor geri geri giderken hiç arkaya dönme ihtiyacı durmuyorsunuz
Yani özetle taktırırsanız pişman olmazsınız bülent abi

HaKaN link' Alıntı:
cyclone cd 400 ile uyumlu duruyor, ben hiçbir sorun yaşamadım 2 senedir kullanıyorum cyclone' u
hep tavsiye etmişimdir.
En çok kullandığım, İgo Primo haritası ki İstanbul'u hiç bilmiyorum ama tüm adresleri şu ana kadar
elimle koymuş gibi buldum, inanılmaz işime yaradı
Geri görüş kamerası inanılmaz işe yarıyor geri geri giderken hiç arkaya dönme ihtiyacı durmuyorsunuz
Yani özetle taktırırsanız pişman olmazsınız bülent abi
Hakancim sagol banada cylone agir basiyor
Bugun cylone montajcisiyla uzunca sohbet ettim odak ta
Aracla birebir olmasi bana cazip geldi
Muhtemelen onu tercih edicem

Geri