Ynt: cyclone navigasyon güncellemesi...
diren benimkinide halledelim
diren benimkinide halledelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaKaN link' Alıntı:cyclone cd 400 ile uyumlu duruyor, ben hiçbir sorun yaşamadım 2 senedir kullanıyorum cyclone' u
hep tavsiye etmişimdir.
En çok kullandığım, İgo Primo haritası ki İstanbul'u hiç bilmiyorum ama tüm adresleri şu ana kadar
elimle koymuş gibi buldum, inanılmaz işime yaradı
Geri görüş kamerası inanılmaz işe yarıyor geri geri giderken hiç arkaya dönme ihtiyacı durmuyorsunuz
Yani özetle taktırırsanız pişman olmazsınız bülent abi
tuncay link' Alıntı:Hakan Bey merhaba, cyclone cihazda Igo8 veya Primo haritalarının kullanımı esnasında sinyalin kaybolması, kopması v.b. problemlerden bahsedilmişti.
Galiba bu problemi sizde yaşamıştınız. Ben de henüz karar aşamasındayım, nedenini bilmiyorum ancak Cyclone içime çok daha fazla yatıyor, sorunsuzca Igo haritası kullanabileceğimi bilsem kesin kararım Cyclone olacak ancak harita konusunda tereddütlerimi gidermeye çalışıyorum.
Konu hakkındaki son görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler,
rıca ederım tuncay bey bu katagorıde alacagınız cıhazlardan necvox veya cyclone ıyıdırtuncay link' Alıntı:Hakan Bey, hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim.
Bülent Bey, siz de yakın zamanda Cyclone kullanmaya başladınız, siz ve diğer Cyclone kullanıcılarının da özellikle Igo haritası kullanımı ve cihaz hakkındaki olumlu ve olumsuz genel görüşleri, ben ve diğer almayı düşünen arkadaşlar için çok kıymetli.
Kısaca özetlerseniz + ve - yönleriyle memnuniyetiniz ne ölçüdedir? Tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler,
bulent_tnt link' Alıntı:rıca ederım tuncay bey bu katagorıde alacagınız cıhazlardan necvox veya cyclone ıyıdır
necvox araca tam uyumlu degıl ayrı takılan bı sıstem gıbı dusunun aracta sensor seslerı falan karısıyor helekıde arac cosmoysa bırtek guzel yanı var ses kalıtesı ıyı
cyclone aracla bırebır ıster aracın usb sınden muzuk dınleyın ıster cyclone nun
ses kalıtesı necvox gore bıraz dusuk ama aracınınkınıda kullanma sansınınz var
yanı ben yuksek sesle muzuk dınlıceksem aracın usb sınden dınlıyorum klıp fılm falan ızlıceksen cıhazda dınlıyorum
bende taktırmadan once cok araştırdım cyclone karar verdım pısmanda degılım
cok orjınal duruyor aracla bırebır tum dugmeler calısıyor
tekrar karar verme şansım olsa gene cyclone alırdım
bende 3 tane navı programı yuklu ıstedıgınızı acıp kullanabılıyorsunuz buda guzel bi ozellık