Dacia Duster Yakit tuketimi ve yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MURAT_BG_91

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
yakin zamanda dacia duster ambiance (1.5 dci 85 ps) almistik ve yakitini paylasmak istedim arac karma olarak 6.2 yakiyo yani uzun yolda var sehiricide var ama cogunluk sehirici 10 kmlik bir mesafede yogun trafik ve trafik isiklarinin oldugu bi yolda gidip geliyo sadece uzun yoldada 120 130 arasi yine 6 litre civari yakmis 3 kisi ve bagaj full (kavanoz filan) sizce nasil degerler ve arac hakkinda yorumlarinizida merak ediyorum

araba kaliteli değil ama sırf ekonomik oldugu için ve tasarımı bence güzel oldugu piyasa yaptı.
ama keşke diyorum o konsula falan biraz gösterselerdi.logandaki parcalar yerine daha özgün parcalar kullasalardı.

araba kaliteli değil ama sırf ekonomik oldugu için ve tasarımı bence güzel oldugu piyasa yaptı.
ama keşke diyorum o konsula falan biraz gösterselerdi.logandaki parcalar yerine daha özgün parcalar kullasalardı.

bilmiyorum bana gercekten kullanim olarak cok rahat geldi tabiki 130 a kadar filan dediginiz gibi bende katiliyorum biraz daha ozen gosterilebilirlerdi su konsola ayrica fiyatina gorede iyi bir arac diye dusunuyorum bizim oldugu icinmi ne :D saka maka pozitif bi arac bence

kesınlıkle katılıyorum , konsol cok vasat

Fiyat Performans açısından iyi bir araç

babam icin mukemmel hatta yuksek hiza karsi olan biri oldugu icin :) birde ara hizlanmalari bana normal geldi ben hantal olmasini bekliyordum 80-120 arsi filan 5.viteste gayet iyi 1190 kg olmasi heralde cekiste avantaj

Duster'la Corsa D aynı ağırlıktaymış :eek: ben daha ağır olmasını beklerdim.

Lada Niva'nın güncel versiyonu dersek Niva'ya haksızlık etmiş olur muyuz? Yoksa doğru bir tespit mi olur?

duster'ın 4x4 'leri muhteşemmmm.. yakıt ise beklediğim gibi.. ama ş.içinde karmadan daha az nasıl yaktın? :D

4x4 'lerin şanzıman felakettt..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri