Dacia Duster Yakit tuketimi ve yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alırken sipariş veriyordun zamanında 400 tl gibi ek bir para idi yani bir şey değil.. ama her versiyonunda yokdu..

alırken sipariş veriyordun zamanında 400 tl gibi ek bir para idi yani bir şey değil.. ama her versiyonunda yokdu..

yok biz 2. el aldigimiz icin oyle bi sansimiz yok :)

Araçta her yerde devrilme uyarısı var. Zaten bu araç bana her an takla atacakmış hissi veriyor.

atar niye atmasın yerden yüksek araç nihayetinde ve bilinçsiz ellerde çok rahat takla atar.. onun araçla pek ilgisi yok aynı aerodinamiğe sahip pek çok araç var onlarda attırılmak istenirse çok rahat atar.

range rover sport'un bile yan yattığını düşünğrsek duster hayli hayli takla atar:)hiç kullanmadım ancak fiyatına göre sunduklarına bakınca oldukça iyi bir araba bence.alır mıyım alıp kullanmam:)

Bagaj hacmi biraz daha geniş olsa benim için gayet güzel bir seçenek olurdu...

Bagaj hacmi biraz daha geniş olsa benim için gayet güzel bir seçenek olurdu...

bagaj kismi 4x2 lerde bence iyi 4x4 lerde cekis sisteminden dolayi daha azmis

bagaj kismi 4x2 lerde bence iyi 4x4 lerde cekis sisteminden dolayi daha azmis

Valla bana az geliyor. 4X4 lerde 408 litre. 4X2 lerde 67 litre daha ekliyoruz. Yine de benim Vectram kadar bile etmiyor. Hoş, yazıyorum ama 50.000lik aracı alacak para nerde! :(:)

Valla bana az geliyor. 4X4 lerde 408 litre. 4X2 lerde 67 litre daha ekliyoruz. Yine de benim Vectram kadar bile etmiyor. Hoş, yazıyorum ama 50.000lik aracı alacak para nerde! :(:)

bilmiyodum vectralarin bagaajini dusterinkinden buyuk oldugunu neymis bu vectralarin bagaji supermis ozaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri