Dacia Duster Yakit tuketimi ve yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sıfır ile 2.el arasındaki tercih meselelerini tartışmıyoruz gördüğünüz gibi.. sadece duster'dan bahsediyoruz.. ;)

Bende onu diyorum işte.
Duster alana kadar 2. el kullanırım.
Daha nasıl bahsedebilirim ki.
Zaten Dusterla ilgili her ayrıntı anlatılmış. Gerisi hikaye.

Hakan abi iyi anlatmış da;

2005 veya 2006 model temiz ve düşük kmli 2.0 TD4HSE otomatik freelander 42.000-45.000 TL fiyat aralığında alınabilirken " MUHTEŞEM DUSTER" a 50.000.TL verilir mi ?

Buralarda dusterları taksiye bile koyuyorlar

ben vermem şahsen, ne çin arabasına ne de ucuz diye çakma jiplere para vermem. Bineceksem maddi gücüme uygun gerekirse 2. el ama kalteli araca binerim.
.

alıcağın hse paketli bir td4 en az minumum 200 bin km den aşağı olmıycakdır km si 140-150 binde olanlarada dikkat et ya göstergeleri değiştirilmişdir yada km leri çekilmişdir.. dizelde o km ler heleki ingiliz aracı olunca ben bir adım geride dururum şahsen o riske girilirmi tartışılır..

ona gelene kadar o kafada zihniyette olsam piyasada 2002-2003 discoveryler var 35-40 bin tl arasında onlardan alırım yada 2.7 crd grand cherooke alırım gidip freelander alıcağıma çünkü oda senin deyişinle bana göre şehir içi için yapılmış çakma jipdir..

ama bunlar ap ayrı şeyler ikinci ele girersek o başka burda sıfır araçlardan konuşuyoruz..

oooo konu baya carpitilmis boyle gittikce uzar konu ben hic diyomuyum astra j ye 50 bin kusur vericegime 2.el bi mercedes bmw veya audi alirdim diye :D:D bu zevk meselesi herkesin dusuncesine saygi duymak lazim kimilerine gore 0 almaktansa daha marka alip 2. el almak daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri