Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..
Yarın gidiyorum bayiye bakalım sürüş keyfi nasıldır 032questn
Yarın gidiyorum bayiye bakalım sürüş keyfi nasıldır 032questn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bir tane palio alıyosun rahatına bakıyosun suyunu yakıtını koy arada bi sanayi yüzü görsün başka hiiiç bişi istemez.REC link' Alıntı:Benim de planlarım arasında yukarıda saydığın araçlar gibi 2. bir araç alarak:
dilediğim yere rahatça park edip gidebilmek, park ettiğim yerdeki yerde saklambaç oynayan çocuklar yüzünden sürekli arabanın yerini değiştirmek zorunda kalmamak, aracı bir yakınıma rahatça emanet edebilmek, yağmurlu havalarda çamurda gezinebilmek, 15 günde 1 kez araba yıkamak, istediğim teybi alıp takabilmek, içinde rahatlıkla yiyecek yiyebilmek vb.
gibi rahatlıklara kavuşmak var.
mustimx link' Alıntı:Abi bir tane palio alıyosun rahatına bakıyosun suyunu yakıtını koy arada bi sanayi yüzü görsün başka hiiiç bişi istemez.
niko22 link' Alıntı:Bende de 2004-2006 yılları arasında 98 model 1,4El vardı tipodan sonra kütür kütür mercedes gibi gelmişti 75 hp olmasına rağmen seri bir araçtı ama çok yakıyordu namussuz 190 la giderken benzin ibresinin azalışını gözümle izleyebiliyordum benzinin litresi 2,80 iken kmde 40 krş yakıyordu şehir içinde, astra g alınca dizel arabaya biniyor gibi hissettim, şimdi de g den sonra dizel gibi geliyor arabam 12lt nerde 7,5 lt nerde.
sallierim link' Alıntı:güzel duruyor valla.evlensem direk hanıma bundan alırım.çarpsın çarpsın dursun.hem az yakıyor hem de arabaya bişe olsa fazla canını sıkmazsın
Hahahaah hala sahibinden de 1.4 için yakıt cimrisi diye bahsediyolar satmaya çalışanlarniko22 link' Alıntı:Bende de 2004-2006 yılları arasında 98 model 1,4El vardı tipodan sonra kütür kütür mercedes gibi gelmişti 75 hp olmasına rağmen seri bir araçtı ama çok yakıyordu namussuz 190 la giderken benzin ibresinin azalışını gözümle izleyebiliyordum benzinin litresi 2,80 iken kmde 40 krş yakıyordu şehir içinde, astra g alınca dizel arabaya biniyor gibi hissettim, şimdi de g den sonra dizel gibi geliyor arabam 12lt nerde 7,5 lt nerde.
Tolga KARACA link' Alıntı:Ben de mi 011zaa
Teşekkür ederim greatt