Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Yarın gidiyorum bayiye bakalım sürüş keyfi nasıldır 032questn

Beklentilerine bağlı.

Astra ile sert çukurlara, tümseklere, köy yollarına girdikçe içim cız ediyordu, bu araçları da beğeniyordum. Son gün Astra ile gene bir "kratere" düşünce gidip zaten gözüme hoş görünen bu aracı test ettim ve umduğumdan daha olgun tepkiler alınca da satın aldım.

REC link' Alıntı:
Benim de planlarım arasında yukarıda saydığın araçlar gibi 2. bir araç alarak:

dilediğim yere rahatça park edip gidebilmek,  park ettiğim yerdeki yerde saklambaç oynayan çocuklar yüzünden sürekli arabanın yerini değiştirmek zorunda kalmamak, aracı bir yakınıma rahatça emanet edebilmek, yağmurlu havalarda çamurda gezinebilmek, 15 günde 1 kez araba yıkamak, istediğim teybi alıp takabilmek, içinde rahatlıkla yiyecek yiyebilmek vb.

gibi rahatlıklara kavuşmak var. :)
Abi bir tane palio alıyosun rahatına bakıyosun suyunu yakıtını koy arada bi sanayi yüzü görsün başka hiiiç bişi istemez.

mustimx link' Alıntı:
Abi bir tane palio alıyosun rahatına bakıyosun suyunu yakıtını koy arada bi sanayi yüzü görsün başka hiiiç bişi istemez.

Palio evet, sevimli mi sevimli ayrıca kaportasından yürüyen aksamına taş gibi sağlam bir araç, anneme 1.3 dizelini almıştım o zaman bende Laguna vardı, Laguna dan daha kemikli hissettirirdi köy yollarında  :D

Bende de 2004-2006 yılları arasında 98 model 1,4El vardı tipodan sonra kütür kütür mercedes gibi gelmişti 75 hp olmasına rağmen seri bir araçtı ama çok yakıyordu namussuz 190 la giderken benzin ibresinin azalışını gözümle izleyebiliyordum benzinin litresi 2,80 iken kmde 40 krş yakıyordu şehir içinde, astra g alınca dizel arabaya biniyor gibi hissettim, şimdi de g den sonra  dizel gibi geliyor arabam 12lt nerde 7,5 lt nerde.

güzel duruyor valla.evlensem direk hanıma bundan alırım.çarpsın çarpsın dursun.hem az yakıyor hem de arabaya bişe olsa fazla canını sıkmazsın :D

niko22 link' Alıntı:
Bende de 2004-2006 yılları arasında 98 model 1,4El vardı tipodan sonra kütür kütür mercedes gibi gelmişti 75 hp olmasına rağmen seri bir araçtı ama çok yakıyordu namussuz 190 la giderken benzin ibresinin azalışını gözümle izleyebiliyordum benzinin litresi 2,80 iken kmde 40 krş yakıyordu şehir içinde, astra g alınca dizel arabaya biniyor gibi hissettim, şimdi de g den sonra  dizel gibi geliyor arabam 12lt nerde 7,5 lt nerde.

Aslında Tipo zamanının ötesinde bir aerodinamiye sahipti ve hassas yürüyen aksam ayarları ile düzgün satıhlarda son derece stabil bir sürüşe sahipti ancak Tofaş ın gevşek kalite standardı ile çok zayıf bir işçiliğe sahipti, bu konuda ağzı yanan Tofaş bir daha aynı hatayı yapmamak için Tipo dan alt kategorideki Palio yu 4.000.000km test ederek çok sıkı bir yürüyen aksam ve rijit şase ile üretmişti, Tipo dan sonra hissedilen tokluğun sebebi buydu  8)

sallierim link' Alıntı:
güzel duruyor valla.evlensem direk hanıma bundan alırım.çarpsın çarpsın dursun.hem az yakıyor hem de arabaya bişe olsa fazla canını sıkmazsın :D

Senin daha bunları düşünecek çooook vaktin var, evlenecen de araba alacan da ohooo, daha Adana ya gelecem bana yemek ısmarlayacan  :D  :D

niko22 link' Alıntı:
Hahahaah hala sahibinden de 1.4 için yakıt cimrisi diye bahsediyolar satmaya çalışanlar :D

Geri