Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

REC link' Alıntı:
Benim de planlarım arasında yukarıda saydığın araçlar gibi 2. bir araç alarak:

dilediğim yere rahatça park edip gidebilmek,  park ettiğim yerdeki yerde saklambaç oynayan çocuklar yüzünden sürekli arabanın yerini değiştirmek zorunda kalmamak, aracı bir yakınıma rahatça emanet edebilmek, yağmurlu havalarda çamurda gezinebilmek, 15 günde 1 kez araba yıkamak, istediğim teybi alıp takabilmek, içinde rahatlıkla yiyecek yiyebilmek vb.

gibi rahatlıklara kavuşmak var. :)

Bir de ne var biliyor musun? Tam Astra dan sıkılmaya başlayacakken Stepway den sonra Astra Mercedes gibi geliyor ya! Garip bir metod :D

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bir de ne var biliyor musun? Tam Astra dan sıkılmaya başlayacakken Stepway den sonra Astra Mercedes gibi geliyor ya! Garip bir metod :D

Ben o dediğin duyguyu arkadaşımın Megane I'ini 10 gün kadar kullandıktan sonra Astra'ya binince tatmıştım. (ki biliyorsun Meg. I tatlı bir araçtır)

İlk kıymetini anladığım şey aracımın direksiyonu olmuştu :D

nbd4zs.jpg

Bu kadar iyi bir boya bakımı işçiliği beklemiyordum da  8) kardeşim boyaya bakarken çekmiş.

Tekrar hayırlı olsun Tolga bey kırmızı ve mavi çok güzel duruyor önden görünüşü de harika olmuş dusterdan daha çekici bir araç bir güzdüz farı eksik benimde ne zamandır kafamda var gidip bir bayiye inceleyim test edeyim diyorum ama aklımı çeler bu araç diye korkuyorum  023hm

niko22 link' Alıntı:
Tekrar hayırlı olsun Tolga bey kırmızı ve mavi çok güzel duruyor önden görünüşü de harika olmuş dusterdan daha çekici bir araç bir güzdüz farı eksik benimde ne zamandır kafamda var gidip bir bayiye inceleyim test edeyim diyorum ama aklımı çeler bu araç diye korkuyorum  023hm

Teşekkür ederim.

Aracın kullanışlı, ekonomik ve basit - yüksek yapısı her sürücünün kötü yollarda-trafikte vs kendini rahat hissedeceği türden.

Ayrıca ş.içinde yaklaşık 200km oldu ve hala ibre oynamadı, düşük devirdeyken de çabuk tepki verip hızlanabilmesi ekonomi yaparken yorulmanızı engelliyor.

Bu arada araçta gündüz farı var.  greatt

Gündüz farları bu resimde görülebilir.

eb1lzb.jpg

Geri