Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

yavuzozkan link' Alıntı:
Ikinizde maşallah :)

Sağol kardeşim ama hanımın tek dediği "kilo ala ala patatese döndün" oldu, acı gerçekler işte  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Senin daha bunları düşünecek çooook vaktin var, evlenecen de araba alacan da ohooo, daha Adana ya gelecem bana yemek ısmarlayacan  :D  :D
Gel abi başımın üstünde yerin var.sabah ciğer öğlen çiğ köfte akşam kebap arada da baklava künefe falan..  :)

mustimx link' Alıntı:
Hahahaah hala sahibinden de 1.4 için yakıt cimrisi diye bahsediyolar satmaya çalışanlar :D
Kurtulmaya bakıyor adam işte :)

Bende kendiminkini yakıt cimrisi diye satacağım. Active Select şanzıman ile benzini koklar, ekonomi prensesidir, benzincinin yerini unutacaksınız (çünkü benzinciye gitmeye bile yetmeyecek benzininiz)  ((:

Tolga KARACA link' Alıntı:
Arkadaşlar Edremit in süprizlerle dolu trafiği, yoldaki delikler, çalışmalar ve nerden geldiği belli olmayan vida-çivileri yüzünden Astra mı keyifle kullanamıyordum.

Perşembe günü gittiğim Renault bayisinde uzun zamandır gözüme güzel görünen ekonomik ve kullanışlı Stepway leri -öylesine- inceledim, aracın tasarım öğeleri ve fiyatına oranla işçilik-sağlamlık hissini beğenince de teste çıktım; 0.9 turbo benzinli motorlu versiyonu bile gayet canlı hızlanma özellikleri sergiliyordu, aracın amortisörleri ve plastik trimleri şiddetli sarsıntılarda dahi sessiz kalıyordu, direksiyon ve fren tepkilerini de beğenince o gazla 1.5 dizelini sipariş ettim  :)

Araç dün bayiye gelmiş ancak ikindiye doğru haberim olunca resmi işlemler bayram sonrasına kaldı, alınca izlenimlerimi paylaşırım.

Not: ASTRA DURUYOR

v4uko4.jpg
bizim hanımda altınoluklu akçaya geliriz hep yazın görüşürz

Hayırlı olsun güle güle kullanin.
şu rengi astraya yapsalar süper olurdu.

GNSpower link' Alıntı:
Bende kendiminkini yakıt cimrisi diye satacağım. Active Select şanzıman ile benzini koklar, ekonomi prensesidir, benzincinin yerini unutacaksınız (çünkü benzinciye gitmeye bile yetmeyecek benzininiz)  ((:

Lütfen şehir içi için konuşalım, şehir dışında yakıt cimrisi :) yada bazıları diyelim..

ulkm link' Alıntı:
Lütfen şehir içi için konuşalım, şehir dışında yakıt cimrisi :) yada bazıları diyelim..

Abi benim arabayı sen satmalısın. ((:

Geri