Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..
Tolga abi yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın
Tolga abi yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eraytly link' Alıntı:Tolga abi yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın
BÖLENT link' Alıntı:Togi hayirli olsun demicem demistim cunku. 005hihih
Laa butun markalari kullandin astrayi satarsin artik.
Sonucta tam akcay icin bi araba almisin sel oldugu zaman + bozuk berbat yollarda problem yasamazsin
Tekrar hayirli olsun kardes.
sallierim link' Alıntı:canavarın fotolarını da bekliyoruz
gradient link' Alıntı:Hayırlı olsun Tolga... Kurbanını kestirdin mi?
dh458745 link' Alıntı:Eşim acaba arabayı şurayamı sürter burayımı vurur gibi kafamı kurcalayan sorulardan kurtulmak için şubat ayında bende bir tane dizel steapway aldım ( 35.250 ) şu ana kadar ara sıra bende biniyorum araç tüketim açısından çok komik değerler veriyor active select 140 bg benzinli cosmo ile karşılaştırıldığında resmen benzincinin yolunu unutuyorsunuz
Araç ile yolda 80-90 km kadar bir sıkıntı yaşanmıyor ancak 100 km ve üstüne çıktığınız zaman yan koltukta oturan kişiyle zor konuşuyorsunuz kapılardan gelen rüzgar sesi buna izin vermiyor içeride bi fırtına patlıyor sanki arkadaşında yukarıda söylediği gibi lastiklerde balans var, bi kaç sefer antalya istanbul uzunyol yapalım dedik resmen jetlag olduk yol sonunda boyası çok ince en ufak bi yere değdirseniz hemen kalkıyor. Kendi aracımı sonaxta kuyrup bekleyip yıkatırken bununla hiç öyle dertler olmuyor 2 tl ye benzinliklerdeki fırçalarla çözüyorum durumu Araç genel anlamda sevimli hoş gözüküyor astralara göre daha basit bir yapıda olduğu için arıza vs çıkarma derdi yok kapı içlerini elden geçirtiyorsunuz araba da sorun falan kalmıyor istediğiniz dağa bayıra vurun kendinizi modern zamanların torosu gibi ) Almayı düşünen arkadaşlara önerirmiyim bilmiyorum neden aldım bende bilmiyorum bir anlık eşimle kırmızının cazibesine takıldık sanırım
Tolga KARACA link' Alıntı:Ben bunu eşime de değil kendime aldım bi Astra bi bu 005hihih
Oldum olası yalın - basit ama iyi bir motora ve kemikli yürüyene sahip Palio - Symbol - Doblo vb gibi araçlar sempatik gelmiştir bana, iş yerimde Doblo da var ve butür araçlarla içiniz rahat biçimde hareket edebilmek çok güzel bir duygu o yüzden Astra ya da Doblo ile gidemeyeceğim yerler için (Astra kötü yollara uygun değil Doblo da genellikle çalışıyor) bir de Stepway aldım, iyiki de almışım diyorum şimdilik..