deri kaplı direksiyonda yıpranma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonmocan' Alıntı:
110 ytl ye ankarada orjinali gibi yapıyorlar. bilginiz olsun

nerde yapıyorlar bu işi?

marikan' Alıntı:
arkadaşlar vectra b min deri kaplı direksiyonu yıprandı. deri insan elini rahatsız ediyo. böle pürüzlü bi yüzey gibi oldu direksiyon. bi komple bakım servisine götürdüm yapcak bişe yok dedi. bu deriyi söküp yenisini dikerler dedi. ama ben pek orjinali gibi olacağına pek inanmıyorum. kötü bişe olursa geri dönüşüde olmaz bunun. bi otomobil dergisinde çok önceden yıpranan deriler için özel bakım ürünleri ile ilgili bi yazı okumuştum. orda bakım ürünleriyle yıpranan derilerin eskisi gibi olacağı yazıyodu. böle bişe duydunuz mu hiç??? yada yeniden deri diktirsem eskisi gibi orginal olur mu? bunu ankarada nerde nerde yaptırabilirim?? ertex de filan yaparlar mı? öncelikle çok kaliteli işçilik olsun istiyorum.. bildiğiniz bi yer var mı? yada deri bakım ürünleriyle ilgili bilgisi olan?? tavsiyelerinizi bekliyorum.
şimdiden tşk...

Ankara da Ertex istanbul yolu carrefour u geçince var ama pahalıdır heralde.

Olabilir canım,ama ben vermem şahsen o kadar para;sonuçta bu hayati bi parça değil ...

ama araba sürerken insanın eli genellikle direksiyonda olduğu için rahatsız ediyo.. hatta sinir oluyorum..:mad:

marikan'a hitafen; benim omega'da da aynı problem var. derisi soyulmuş gibi. bende izmir'de araştırdım. işçiliği güzel yerler var. ancak 150ytl gibi bi rakam. eli rahatsız ettiği gibi görünüm açısından da hoş durmuyor. ancak 150ytl veripte yeni deri diktirdikten sonra 1yıla kalmadan tekrar aşınacaksa yazık diyorum. ayrıca marikan, bu fotodaki vectra senin sanırım. kapı kolları nerede aracın?? :)

YEKOM' Alıntı:
marikan'a hitafen; benim omega'da da aynı problem var. derisi soyulmuş gibi. bende izmir'de araştırdım. işçiliği güzel yerler var. ancak 150ytl gibi bi rakam. eli rahatsız ettiği gibi görünüm açısından da hoş durmuyor. ancak 150ytl veripte yeni deri diktirdikten sonra 1yıla kalmadan tekrar aşınacaksa yazık diyorum. ayrıca marikan, bu fotodaki vectra senin sanırım. kapı kolları nerede aracın?? :)

görüşün için saol. resimdeki araç benim değil. ama en çok hoşuma giden vectra b tuning... benim araç aşağıdaki linkteki... bakarsın ordan... ama kapı kollarınin iptali çok yakışmış bu arabaya...

Geri