deri kaplı direksiyonda yıpranma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar deriyi tamamen sökünce altında yumaşak ve hiç kullanılamayacak bir lastik olduğunu duymuştum (bir özel servis demişti). Direksiyondaki deriyi tamamen söken varsa ve bu konuda bir bilgi verirse sevinirim

ben kayseride sordum 150 ytl

arkadaslar aynı sorun benimde basıma geldi deri delindi bende deriyi soktum kaucuk cok kaygan fazla kullanıslı degil elim kayıyor. bu işi cok guzel yapan bir yer buldum x5 e yapıyordu adam orjınalden farkı yok ama 200ytl o kadar para vermem degmez.hurdacıdan bi tane buldum 60ytl ye aldım simdi onu takıcam ama direksiyonu sokerken dikakt edilmesi gereken konular neler ustalarımız bir yardımcı olsada sunu sokup degiştirsem.airbag patlar falan.

kontak kapalı iken sökme ve takma işlemi yapılırsa bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Bu arada 60 YTL çok iyi fiyat, direksiyon deri kaplama ve teyp kumanda tuşlu mu?
Ankarada deri kaplama olmayanı bile 100YTL

aynı sorun benım aractada oldu vectra cdx herks sokulcek edılcek tekrar kaplancak dedı fakat bnm aklıma bısı geldı dıreksıyomu kalıtelı ayakkabı boyları var onla boyadım basta cıkma derı bı dıreksıyonu tabı kendı dıreksyonumu degıl:Dguzel sonuc alınıo aslında musaıt zamnda kendı dıreksyonumda uygulumayı dusunuorum hıc yoktan temız yenı bı goruntu oluo..malıyetı 5lıra ıscılık kendı emegınız artık:D:D

astra g nın dıreksıyon korna yerı yırtık olanlar ıcın sıfırını sordum fıyatını kapakmıs 40 ytl dreksıyonu komple sormadım sorarsam fıyatını yazarım:)

aynı sorun benım aractada oldu vectra cdx herks sokulcek edılcek tekrar kaplancak dedı fakat bnm aklıma bısı geldı dıreksıyomu kalıtelı ayakkabı boyları var onla boyadım basta cıkma derı bı dıreksıyonu tabı kendı dıreksyonumu degıl:Dguzel sonuc alınıo aslında musaıt zamnda kendı dıreksyonumda uygulumayı dusunuorum hıc yoktan temız yenı bı goruntu oluo..malıyetı 5lıra ıscılık kendı emegınız artık:D:D

kendi direksiyonunuza denemeden önce boyadığınız direksiyonun pantolonunuzu boyayabileceğini düşünerek iyice bir denemenizde fayda var :)

kendi direksiyonunuza denemeden önce boyadığınız direksiyonun pantolonunuzu boyayabileceğini düşünerek iyice bir denemenizde fayda var :)
yOK elde falan ız bırakmıo o test edıldı ozamn pantolununu ortuckler bez gıbı bısı ıle :Dzati forumdakı arkdslara uygulamlarını onermm cunku daha kndı arcamda denmdm sadece bu bır fıkırdı..

Geri