deri kaplı direksiyonda yıpranma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkdaşlar el atın olaya bu streç kılıfı nerden bulabiliriz yardımmm:D bide mümkünse resim

YEKOM' Alıntı:
korna kısmı çökük mü?? :) bu opellerde standart donanım olarak sunuluyor galiba?? :):)
yırtık yawwww :( koptu hatta benimki direk korna tuşu ortada gezio.yakında oda kırılır falan :D

ben aracı aldıgımda simitteki deriler atıktı sonra deriyi söküp yenisini diktiler orjinaalinden bi farkı deri kalitesi işçilik süper
bende derileri bağdem yağıyla koruyorum simdilik bi sorun yokk

sanırım en iyisi hurdacıdan direksiyonu aşınmamış bir opelden sökmek diye düşünüyorum yani direksiyon simitini komple değiştirsek daha iyi gibi...

aksesuarcılarda güzel kılıflar var , 10 ytl hiçte sırıtmıyor başka birşey aramaya gerek yok.

aksesuarcılarda güzel kılıflar var , 10 ytl hiçte sırıtmıyor başka birşey aramaya gerek yok.
:good: katılıyorum özellikle deri kılıfllar var hatta daha önce arabayı kullananlar kılıfı gördüğünde çok beğenmişlerdi nasıl uydurdun bunu dediler.

:good: katılıyorum özellikle deri kılıfllar var hatta daha önce arabayı kullananlar kılıfı gördüğünde çok beğenmişlerdi nasıl uydurdun bunu dediler.:alkis:

kılıf istemiyorum arkadaşlar. sanırım tek çare çıkma temiz bi direksiyon

Geri