- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekselans0001' Alıntı:Ayni Sikiknti Bendede Vardi StreÇ Dreksİon Kilifiyla ÇÖzdÜm Olayi
streç kılıf piyasada bulunmuyor. bende arıyorum. diğer kılıflara görede daha güzel oluyor.ekselans0001' Alıntı:Ayni Sikiknti Bendede Vardi StreÇ Dreksİon Kilifiyla ÇÖzdÜm Olayi
ekselans0001' Alıntı:Ayni Sikiknti Bendede Vardi StreÇ Dreksİon Kilifiyla ÇÖzdÜm Olayi
1-2 mm kalınlığında deri motifli motifsiz. uzun 8-10 cm genişliğinde, şerit halinde 1-2 mm kalınlığında. spiral şeklinde direksiyona sarıyorsun. Direksiyonu kalınlastırmıyor, ellerininde kaymasını engelliyor. resim yok. bulursam veririm burda.X18XE' Alıntı:streç direksiyon kılıfı nasıl oluyo ki bi foto var mı
amanın bi görmem lazım direksiyonu kalınlaştırmıyosa tam bana göre nasıl bulabilirim arkadaşım?flybird' Alıntı:1-2 mm kalınlığında deri motifli motifsiz. uzun 8-10 cm genişliğinde, şerit halinde 1-2 mm kalınlığında. spiral şeklinde direksiyona sarıyorsun. Direksiyonu kalınlastırmıyor, ellerininde kaymasını engelliyor. resim yok. bulursam veririm burda.
önceki arabalarımızda vardı. yani rahat bulunuyordu. ama bulamıyorum şimdi. bulursam hemen alacağım. Ankara da nerde bulabileciğimi bilen varsa yardımcı olsun lütfen.X18XE' Alıntı:amanın bi görmem lazım direksiyonu kalınlaştırmıyosa tam bana göre nasıl bulabilirim arkadaşım?