Otomatik vites alıp, vursanız D'ye. Ne tartışma olacak, ne sorular-sorunlar olacak, ne de yokuşta 2'den 1'e, 1'den 2'ye atmak zorunda kalacaksınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otomatik vites alıp, vursanız D'ye. Ne tartışma olacak, ne sorular-sorunlar olacak, ne de yokuşta 2'den 1'e, 1'den 2'ye atmak zorunda kalacaksınız.
espri mayetinde bi kac cumle kurdum altına dıkkatlıce bakarsan acıklamayıda yaptım gıden arabayı 1 e atmayı beceremıyosan en fazla durursun tamamen oyle atar ve yoluna devam edersın bunu beceremeyecek kadar aciz isen o arabanın dıreksıyonuna zaten oturma arkadasım sen henuz araba surmeyı ogrenememıssın tecrube eksikliğin var bu konuyla ilgili tartışmak cok saçma bence bölüm yetkılılerı bu konuyu kılıtleyıp sılmelıler arabalarla veya sürüşle ilgili daha konuslabılecek faydalı mılyonlarca konu var !!!!!!!!!!!!
valla annem 50 km hızla nasıl becerdıyse 1.vitese aldıgından berı bızım araba rahatlıkla 1.vitese geçiyor yanı hıc sıkıntı olmuyor
bana göre eğer 2inci viteste çıkmayı başaramıyacaksak debriyaja basıp araç iyice duruncaya kadar yavaşlayıp 1e takmak en mantıklısı. arkamdan gelen araçlar böyle durumlarda umrumda olmaz..! gerçi ben hiç böyle bir yokuşla karşılaşmadım ama karşılacak olursam da böyle yaparım..!
Bizim opel vectra 10 km nin altına düşmeyince 1 e hiçbir türlü geçmiyor.Sizinkide geçmeyecektir büyük ihtimal.
çift debriyaj yapıp aragazı verirsen geçerdönemeçli, yolun ilerisini göremediğim dik bir yokuşa, yavaş bir şekilde ,hızımı alamadan 2.vitesle girmek zorunda kaldım ve yolu döndükçe yokuş daha da dikleşti ve 2'de motor boğuldu tam o anda 1.vitese takıp devam etmek istedim ama (opel 1.vitesi pek sevmiyor,zor geçiyor)maalesef 3'e geçmiş ve araba stop etti.hemen arkamda da arabalar vardı.biraz stress oldu.
1-sıkıntıyı anlattım burada 2'den 1'e nasıl rahat bir şekilde geçip devam edebilirim?
2-nasıl bir teknik uygulayalım?
değerli tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum