dıreksıyondan sesli aramayı kullanan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dıreksıyondan sesli aramayı kullanan varmı

Aracin menusunden rehbere girip bir ismin ustune gelip buyuk yuvarlak tusla okeyliyip  numaranin altinda ses etikeli ekleyi secip yapiyorsunuz.

bulent_tnt link' Alıntı:
Aracin menusunden rehbere girip bir ismin ustune gelip buyuk yuvarlak tusla okeyliyip  numaranin altinda ses etikeli ekleyi secip yapiyorsunuz.

Teşekkürler Bülent..

Ne demek tolga. Ekledikten sonra direksiyondaki dugmeye 1 kere basiyosun call. Diyosun sonra 2.sinyal sesinde ismi soyluyosun sonra ingilizce yes mi/ no mu diyo yes dersen ariyo  Basi bi islem 1/2 pratik yapinca cok kullanisli bi ozellik.

Bugün Bülent abi ile gerçek serviste bende öğrenmiş oldum çok başarılı sistem hemen sesi tanıyor.
thnxx

tomacco link' Alıntı:
Bugün Bülent abi ile gerçek serviste bende öğrenmiş oldum çok başarılı sistem hemen sesi tanıyor.
seni herkez tanıyor mehmet araba tanımış cokmu :)) m34444

:) sanırım sonunda çözmüşsün. Etiketlere benide ekledinmi Bülent abi?Ne arar ne sorar oldun valla :)Arabaları aldık ayrımı düştük hehe

bugrakorkmaz link' Alıntı:
:) sanırım sonunda çözmüşsün. Etiketlere benide ekledinmi Bülent abi?Ne arar ne sorar oldun valla :)Arabaları aldık ayrımı düştük hehe
ayıp edıyon bugra cım senı unuturmuyum hatta bugun mehmetle kulagını cınlattık..

Laptopu arabaya indirmekten üşenmemeliydim, buz gibi arabada boşuna uğraşacağım belliydi!!  31agryyy

Tolga KARACA link' Alıntı:
Laptopu arabaya indirmekten üşenmemeliydim, buz gibi arabada boşuna uğraşacağım belliydi!!  31agryyy
tolga olmadımı

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=2946.msg64763#msg64763 date=1322946802]
tolga olmadımı
[/quote]

Omadı; aracın menüsünde "rehber" seçeneğini göremedim?!?

Birşeyler atıştırıp pc ile ineceğim tekrar.

Geri