- Konuyu Başlatan
Ynt: dıreksıyondan sesli aramayı kullanan varmı
telefonunuzdan blutooth tanıttıgınız zaman zaten telefondakı rehber araca gecıyor
telefonunuzdan blutooth tanıttıgınız zaman zaten telefondakı rehber araca gecıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugrakorkmaz link' Alıntı:Kişileri yani rehberi araca kopyalamıyor abi.Bluetooth ile telefon her bağlanışında senkronize ederek bluetooth telefonun rehberine erişiyor sadece
bugrakorkmaz link' Alıntı:Bende Navi600 var ve ben araca kopyalama ile ilgili herhangibir menü göremedim.Belki telefonun bluetooth'u üzerinden tektek kartvizit şeklinde aracın bluetooth hafızasına rehber eklenebilir.Gerçi ben bu yöntemi tutmuyorum çünkü yeni numara kayıt etmek gerekirse telefona ekler gibi araclarımızada eklememiz gerek.
Biliyorum kopyalamiyor senk yapiyor. Yani o an rehber araca geciyor bende oyle demek istemistim.bugrakorkmaz link' Alıntı:Kişileri yani rehberi araca kopyalamıyor abi.Bluetooth ile telefon her bağlanışında senkronize ederek bluetooth telefonun rehberine erişiyor sadece