dıreksıyondan sesli aramayı kullanan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dıreksıyondan sesli aramayı kullanan varmı

telefonunuzdan blutooth tanıttıgınız zaman zaten telefondakı rehber araca gecıyor

Bende öyle olmamıştı telefonu eşleştirsem de rehber sizdeki gibi kendiliğinden araca yüklenmemişti; birara ciddi şekilde kurcalayayım artık.

telefonun blutooth menusunde aracın adı yazıyor bende UHP2470 yazıyor ustune tıklarsan menu ayarı cıkıyor onda kısılerı eszamanla- falan yazıyo yarın bı kontrol edersın

Kişileri yani rehberi araca kopyalamıyor abi.Bluetooth ile telefon her bağlanışında senkronize ederek bluetooth telefonun rehberine erişiyor sadece :)

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Kişileri yani rehberi araca kopyalamıyor abi.Bluetooth ile telefon her bağlanışında senkronize ederek bluetooth telefonun rehberine erişiyor sadece :)

araç hafızasınada kayıt yapılabiliyor diye hatırlıyorum ben

1gb lik hafıza var cd500 ama kayıt işini yanlış hatırlıyorda olabilirm

Bende Navi600 var ve ben araca kopyalama ile ilgili herhangibir menü göremedim.Belki telefonun bluetooth'u üzerinden tektek kartvizit şeklinde aracın bluetooth hafızasına rehber eklenebilir.Gerçi ben bu yöntemi tutmuyorum çünkü yeni numara kayıt etmek gerekirse telefona ekler gibi araclarımızada eklememiz gerek.

Bende Navi600 var ve ben araca kopyalama ile ilgili herhangibir menü göremedim.Belki telefonun bluetooth'u üzerinden tektek kartvizit şeklinde aracın bluetooth hafızasına rehber eklenebilir.Gerçi ben bu yöntemi tutmuyorum çünkü yeni numara kayıt etmek gerekirse telefona ekler gibi araclarımızada eklememiz gerek.

ben kesin emin değilim ama öyle hatırlıyorum yoksa hafıza neden var onu anlamış değilim

Biliyorum kopyalamiyor senk yapiyor. Yani o an rehber araca geciyor bende oyle demek istemistim.

Bugün gündüz aklıyla rahat rahat hallettim herşeyi ama Cyclone ile CD 400 menülerinin birbirine karışması bu çağın iddialı bir otomobilinde olmaması gereken birşey.

Geri