Dizel araçlar için dalga kıran !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dizel araçlar için dalga kıran !

eyvallah. 14alkiss

Sonuç arkadaşlar? Ses kesildimi?Nedir durum?
Haber bekliyoruz ayrıca bu işlemin garantideki kodu nedir?
Selamlar

arkadaşlar benim parça gelmiş ama ben ancak cumartesi taktırabilirim o nedenle bu süreden önce cavap veremem üzgünüm.

bizde bekliyoruz yani ne olacak diye sizdenb gelecek habere gore servislere akın başlayacak

Arkadaşlar bugün depoyu fullemek nasip oldu :) Sıfır ses maksimum tat diyorum. Hiç bir şekilde ses kalmamış. İlgilenenlere duyurulur.

neyseki beni beklemek zorunda kalmadınız arkadaşlar, capo servislere hücuuummmm.

Bende depoyu dolduramadığım için olumlu olumsuz cevap yazamadım diye kıvranıyordum.(Çünkü şu anda tam yarım depodayım ses gelmiyor)

bir dakika şimdi fulledinizmi peki takıldıktan sonra? çünkü yarım depo iken zaten ses gelmiyordu.

DERSİMLİ link' Alıntı:
bir dakika şimdi fulledinizmi peki takıldıktan sonra? çünkü yarım depo iken zaten ses gelmiyordu.

dalga kıran takıldığında yarım ile yarımın üstündeki çizgi arasındaydı,çalkalanma sesi yarım depo ve altında altında iken kesiliyordu onun için janjan arkadaşımızın yazdığı sesin kesildiğinin ispatı olur ben ancak depoyu tam doldurduğumda ses kesildi yada kesilmedi diyebileceğim.

Vay süpermiş valla..İşlemin kodu nedir acaba?

Geri