Dizel Astra J Yakıt Tüketimi Yok Artık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dizel Astra J Yakıt Tüketimi Yok Artık

danger link' Alıntı:
hangi marka yakız almıştınız ? araçta sadece siz mi vardınız ? Lastik basınçları nedir ? çok soru sordum galiba  okkk

Yakıtı BP' den aldım euro dizel, lastik basınçlarım 34 ön arka hankook marka, arabada benden hariç 60 kilo civarlarında bir arkadaşım vardı  :)

onderak link' Alıntı:
Bu gidilen yol kaymak gibi falandı galiba :)

:):) yok ya tam tersine Türkiyem' in yamalı yolları yol akıcıydı hiç frene basmadım

Biz de rampa aşağıya inerken Yakıt Tüketimi 0 yazısını görünce memnun oluyoruz. Aynı rampayı çıkarken hemen bilgi ekranını değiştiriyorum rastgele hangi ekran gelirse gelsin anlık tüketim gelmesinde. 25-30 tüketim mi olur ya bazen moralim bozuluyor anlık yüklenmelerde.

Mükemmel gerçekten.

çok güzel.. tam hangi yolu ,nerden nereye gittiniz yazabilirmisiniz ..

Mükemmel  greatt

Ben 75Hp 1.3 Doblo mla ne yaparsam yapayım dana 5.8 litrenin altına inemedim, ama Opel yapınca işler değişiyor işte  greatt

1.4T binmekten soğur hale geldim  31agryyy

kaanrevan link' Alıntı:
Biz de rampa aşağıya inerken Yakıt Tüketimi 0 yazısını görünce memnun oluyoruz. Aynı rampayı çıkarken hemen bilgi ekranını değiştiriyorum rastgele hangi ekran gelirse gelsin anlık tüketim gelmesinde. 25-30 tüketim mi olur ya bazen moralim bozuluyor anlık yüklenmelerde.

32 den sonrasını ekran da göstermiyor zaten sürücü kalpten gitmesin diye sanırım  005hihih

bende az evvel 3. depomu bitirdim. tamamı şehir içinde olmak üzere toplam 710.34 tl lik yakıt ile 3389 km yol yaptım.

Cosmo link' Alıntı:
bende az evvel 3. depomu bitirdim. tamamı şehir içinde olmak üzere toplam 710.34 tl lik yakıt ile 3389 km yol yaptım.

Abi ne diyorsun sen 209 Krş yapıyor  ???

Geri