Dizel Astra J Yakıt Tüketimi Yok Artık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dizel Astra J Yakıt Tüketimi Yok Artık

Mükemmel bi değer, arabaya artık bi Maşallah kurdelası asılması lazım. :)

batu link' Alıntı:
çok güzel.. tam hangi yolu ,nerden nereye gittiniz yazabilirmisiniz ..

İstanbulda ֜mraniye IKEA' nın ordan  otobana bağlanıp silivri çıkışına kadar olan güzergahta elde ettim bu ortalamayı

aracın sehir dışı yakıt değerleri beni gereğinden fazla tatmin ediyor ama şehir içide bı o kadar kötü. Gecen 8.3 e kadar  cıktı. Daha dün akşam 6.0 a düşürdüm. Ama 6.0 a düşürene kadar ne çektiğimi ben bilirim.

hosta link' Alıntı:
aracın sehir dışı yakıt değerleri beni gereğinden fazla tatmin ediyor ama şehir içide bı o kadar kötü. Gecen 8.3 e kadar  cıktı. Daha dün akşam 6.0 a düşürdüm. Ama 6.0 a düşürene kadar ne çektiğimi ben bilirim.

- şehiriçi değerleri benide üzüyordu açıkçası. ama alıştım o fazlalığıda astra gibi güzel bi araca bindiğime sayıyorum.

5.500 km oldu aracım aldığımdan beri hiç sıfırlamadım ortalamayı 5.5 lt

kenangokhan link' Alıntı:
Abi ne diyorsun sen 209 Krş yapıyor   ???

100 kuruş = 1 TL
209 kuruş = 2.09 TL

senin hesapla biz batarız :)

biz ona yaklaşık 21 kuruş diyelim :) 011zaa

Cosmo link' Alıntı:
100 kuruş = 1 TL
209 kuruş = 2.09 TL

senin hesapla biz batarız :)

biz ona yaklaşık 21 kuruş diyelim :) 011zaa

21 kuruş sadece şehiriçi için çok iyi. 5-5.1lt gibi değerler yakalamışsınız.  Sanırım bunda start/stopun payı büyük.

Geçen hafta ilk defa aracımla uzun yol yapma fırsatım oldu. Aracım şu an 9000 km 'de, sıfır almıştım. astra 1.3 95bg dizel J kasa

* İstanbul - Zonguldak - Zonguldak şehir içi / Zonguldak - İstanbul / İstanbul şehir içi

* Klimam full açık, hızımsa saatte 100 km sabit(şehir içleri hariç)

* Yüksüz, sadece şöför

* Yakıt Shell fuel save dizel

Bu güzergah ve koşullarda 1100 küsür km yaptı. Ortalama yakıt tüketimi 5.0 gördüm.  Yakıt konusunda aracım çok memnun ediyor beni şahsen, paylaşmak istedim.

3,2 cok iyi deger tebrikler:) ama sehir disi 5li ortalamlar icin ayni seyi soyleyemicem ben nerdeyse 1600 kiloluk 1.4 insigniayayla 100km lik yolda 4,9 ortalamayi yakaladim dizellerden daha iyi ortalamalar bekliyoruz:)

sanalbiri link' Alıntı:
Bizim arabaların çok yakıyor dedikleri versiyonu 1,6 giller.Benimkisi 115 HP ve şehirdışında şu ana kadar ortalamada 100 km 6 lt altını henüz yakalayamadım.Bi yakalasam asla bırakmıcam da... :)

6 litreyi öpünde başınıza koyun benzin için süper bi değer

Geri