Dizel Corsa için sürüş önerilerine ihtiyacım var..

2000 devri bulup turbo devreye girinceye kadar cansız kalıyor hakkaten.ama alışınca problem yok.ekonomik iyi bir araç:good:

ah bende öle bi araba istiom ama para yok aynı motorla olanını kullanıyorum (combo1.7dtı) 2000dd nin altına düşürmemeye çalış fazla zorlama zaten zorlasanda 5200dd yi geçmiyor araba ben ekonomik kullanmak istiyorsam 2500dd de sert kullanacaksamda 3500-4000 arası değiştiriyorum vitesleri... sana tavsiyem 2ve 3. viteslerin zevkini 4000 dd ye kadar bol bol al... babam aldı arabayı elimden özledim walla keretamı....

dusuk devirlerde kullnırsan ck ekonomik yakıt yakarsın bakımına onem wer calıstırır calıstırmaz gaza yuklenme fazla bagartma hiç bi sorun cıkmaz DTİ DEMİ TURBO DİZEL OLUYOR??

evet kardeşim gaza fazla yüklenme dizelde yüksek devirin alemi yok hızlı ve öfkeliyi izleyip gaza yüklenen bazı arkadaşlar (dizel)için sonra diyo araba fazla yakıyo ne yapalım eğer yarış falan düşünmüyorsan çok iyi araba

Dizel dikkat ister!!!

Valla gördüğüm kadarıyla 2000 dd' nin altında gittiğin zaman yakıt duman olarak eksozdan yanmayarak çıkıyor (yanlışım varsa düzeltin) motorunun tork devrini öğrenip o devirler etrafında kullanmaya çalışmak en doğrusu bence, tork devri motorun en zinde olduğu devir.
Dizelin yüksek devir sevdiği söyleniyor ama 3000-3500 dd' den sonra kabin içi çok gürültülü oluyor.
Ayrıca yüksek devirli kullanmakla vara yoğa basmak arasındaki farkı gözden kaçırmamak lazım...
hayırlı olsun

Geri