Ynt: Dizel Partikül Filtresi
Bu sorun neden çıkıyor hani 'kesin' şundandır diyen yok, sanırım hiçbirimiz kesin nedenini bilmiyoruz, en azından ben bilmiyorum varsa bilen söylesin Devirsiz kullanmaktan dedik, devirli kullandık olmadı, ondandır dedik yaptık olmadı...Benimde en son birkaç hafta önce çıkmıştı, sönene kadar sürüşe devam dedi ama benim durmam gerekiyordu, aracı park ettim. Ondan sonra birdaha yanmadı. Aracım şuan 4500 km civarında, toplam 4-5 sefer çıktı uyarı lambası. Yalnız aracı park ettikten sonra arada bir fan sesine benzeyen o ses devreye giriyor, video ilede paylaşmıştım, eğer o ses partikül filtresi temizleme işlemiyse, bende de baya bir çalışıyor demektir.mertandur link' Alıntı:Arkadaşlar Bu DPF benim acaip canımı sıkmaya başladı.KM. çoğalınca biraz azalır dedim olmadı (Aracım 6500 km.ye geldi),devirli kullanıyorum olmuyor... walll2 günde bir "partikül filtresi temizleniyor sürmeye devam edin".Bugünlerde çok arttı.Evle iş arası yaklaşık 2 km. trafikte geçiyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Şu günlerde çok sevdiğim aracımı satmayı bile düşünüyorum :'(