Dizel Partikül Filtresi

Ynt: Dizel Partikül Filtresi

- o zaman en güzeli, deponun dibine pislik çökmeden,
alcan mazotu hemen bitircen, böylelikle pisliğin dibe çökmesine izin vermeyecen :)
- bi depoyuda aynı gün bitirmek için artık forumdaki arkadaşların ziyaretine gitmek lazım
antalyadan çıkıp, izmir - istanbul, karabük... :)

Arkadaşlar 26.000 km benim aracım ve daha hiç dpf uyarısı almadım? uyarı vermeden temizliyor heralde bizimki.  :)

DERSİMLİ link' Alıntı:
Arkadaşlar 26.000 km benim aracım ve daha hiç dpf uyarısı almadım? uyarı vermeden temizliyor heralde bizimki.  :)
ne güzel şanslısın işte. ben uyuz oluyorum bu işe. tam işten eve geliyoruz pat "dpf sürmeye devam et"
garantisi bitsin dpf iptali yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum.

firstemperor link' Alıntı:
ne güzel şanslısın işte. ben uyuz oluyorum bu işe. tam işten eve geliyoruz pat "dpf sürmeye devam et"
garantisi bitsin dpf iptali yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum.

Gerçekten sıkıcı bir durum.  :(

Ynt:

Arkadaslar çeyrek depo olayı tortudan değil, mazot pompasına yük binmemesi amaçlı bir durum. En kötü mazot pompasını yakarsınız :)

Ynt:

onderak link' Alıntı:
- o zaman en güzeli, deponun dibine pislik çökmeden,
alcan mazotu hemen bitircen, böylelikle pisliğin dibe çökmesine izin vermeyecen :)
- bi depoyuda aynı gün bitirmek için artık forumdaki arkadaşların ziyaretine gitmek lazım
antalyadan çıkıp, izmir - istanbul, karabük... :)

Arkadaslar depo zaten dibinden alıyor mazot veya benzini. Her ikisi icin en ufak tortu beklemeden zaten motora gider mazot veya benzin filtresinde kalır. Bu hikaye benzin veya mazot pompasını cok isindirmamak, ömrünü kisaltmamak amacı. Dolu depoda elektrikle çalışan bu pompa zorlanmıyor.

Bütün hikaye bu :)

Devrim link' Alıntı:
Arkadaslar depo zaten dibinden alıyor mazot veya benzini. Her ikisi icin en ufak tortu beklemeden zaten motora gider mazot veya benzin filtresinde kalır. Bu hikaye benzin veya mazot pompasını cok isindirmamak, ömrünü kisaltmamak amacı. Dolu depoda elektrikle çalışan bu pompa zorlanmıyor.

Bütün hikaye bu :)

+1

arkadaşlar ben aracıma deneme amaclı 6500 km de racechip taktım memnun kalmadım 1 saat sonra  söktüm ve ertesi sabah partikül filtresi uyarısı aldım.aracında bax ve chip tarzı uygulamalr olanlar bu uyarıyı sık sık alırlar bence.galaba yakıt tam yakılmadan atılıyor ve filitreleri dolduruyor. ilerde çok büyük maliyete sebeb olabilir.

şu an 12700 km deyim sonrasında hiç uyarı almadım.

Chiple alakalı sanmıyorum çünkü chipsiz olup alan bir dünya insan var genel bir durum ama düzenli ve sabit bir yerden almak bilinen bir marka olarak en iyisi diye düşünüyor 9bin km'de hiç dpf yapmadı.

Bu DPF uyarısı alan arkadaşlar genellikle kaç devirde kullanıyorsunuz aracı. Çok dur kalk trafikte mi? Sürekli düşük devirlerde mi? Onu merak ediyorum.

Geri