Ebay ve Gümrük hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GkySrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok kardeşim ya

avrupa - amerika seyahatleri neyse de
hindistanda ne yiyip ne içcem onu düşünüyorum kara kara :D

bu arkadaş ufak tefek şeyler getiricek yasal mevzuata uygun yani geçirmeme gibi bir sıkıntı olmaz 150 euroya kadar bir şey demezler

yok kardeşim ya

avrupa - amerika seyahatleri neyse de
hindistanda ne yiyip ne içcem onu düşünüyorum kara kara :D

Suları sıkıntılıymış arkadaşım zehirlenip gelmişti :( Fazla suları elleme :)

bu arkadaş ufak tefek şeyler getiricek yasal mevzuata uygun yani geçirmeme gibi bir sıkıntı olmaz 150 euroya kadar bir şey demezler
düşük tutarlılarda sorun olmaması lazım ama gümrükçülerin insiyatif kullanabildiği çok nokta var, bazı mallarda hacme göre bedel çıkartabiliyolar. o sebepten gümrüklerden tırsıyorum...
Suları sıkıntılıymış arkadaşım zehirlenip gelmişti :( Fazla suları elleme :)
ya ondan tırsıyorum zaten. benim orda yaşayan bi arkadaş 2 ayda bir hastanede :( habire enfeksiyon..

düşük tutarlılarda sorun olmaması lazım ama gümrükçülerin insiyatif kullanabildiği çok nokta var, bazı mallarda hacme göre bedel çıkartabiliyolar. o sebepten gümrüklerden tırsıyorum...

ya ondan tırsıyorum zaten. benim orda yaşayan bi arkadaş 2 ayda bir hastanede :( habire enfeksiyon..

Hayırlısı diyelim güle güle git, güle güle gel.

ufak tefek üründe sıkıntı olmaz rahat ol en fazla çağırırlar gidersin adamların yyanında açarsın bu ne derler şu bu dersin tamam derler verirler ürünü.. başıma geldi.. sıkıntı elektronik de olur cep tel getitirsen aynen geri yollarlar tablet radyolu 3g li ürün getirtirsen bunların vergisi vartrt bandrlü ama cüzzi bri şey %5 mi %3 mü öyle bir şey büyük bir şey değil..

ağırlık limiti var onu geçerse gümrüğe tabi olur..

krom çerceve filan yokmu burada?
yani kargosuydu şuydu buydu buradaki fiyatı bulur?
far stop için birşey diyemem tabiikide

krom çerceve filan yokmu burada?
yani kargosuydu şuydu buydu buradaki fiyatı bulur?
far stop için birşey diyemem tabiikide

Krom çerçeve var burada ama oradaki kalitesi farklıdır diye düşünüyorum.Far'larda burada var fiyatları yakın gibi.Ama panjur malesef burda yok :(

Geri