Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
düşük tutarlılarda sorun olmaması lazım ama gümrükçülerin insiyatif kullanabildiği çok nokta var, bazı mallarda hacme göre bedel çıkartabiliyolar. o sebepten gümrüklerden tırsıyorum...
düşük tutarlılarda sorun olmaması lazım ama gümrükçülerin insiyatif kullanabildiği çok nokta var, bazı mallarda hacme göre bedel çıkartabiliyolar. o sebepten gümrüklerden tırsıyorum...
ya ondan tırsıyorum zaten. benim orda yaşayan bi arkadaş 2 ayda bir hastanede habire enfeksiyon..
ufak tefek üründe sıkıntı olmaz rahat ol en fazla çağırırlar gidersin adamların yyanında açarsın bu ne derler şu bu dersin tamam derler verirler ürünü.. başıma geldi.. sıkıntı elektronik de olur cep tel getitirsen aynen geri yollarlar tablet radyolu 3g li ürün getirtirsen bunların vergisi vartrt bandrlü ama cüzzi bri şey %5 mi %3 mü öyle bir şey büyük bir şey değil..
ağırlık limiti var onu geçerse gümrüğe tabi olur..