geçmiş olsun.
satıcıdan herhangi bir dönüş var mı _?
satıcıdan herhangi bir dönüş var mı _?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence yolladığı ürünleri al derim... bozuldukça kullanırsın
Ahmet ben olsam şahsen alırım tabi karar senin. Bana göre sana o parçayı yollayan adamlar mallarına sahip çıkıyor ülkemizde orijinal malzemeye dahi garanti veremeyenler var yaw... helal olsun derim o adama... adam malının arkasında.
Olumlu düşünmene sevindim. Ancak ortadaki yanlışlık biraz daha temel biraz daha derin... Hem de çok derin.
Parça üstünde Made in Japan yazmış. Ancak parça sahte old göre büyük ihtimalle Çin üretimi. Sırf bu yanlışlık dahi işi bitiriyor. Satıcı etiket üstünde oynamış bir kere. Aslında yanlışlık ta değil, aldatma bunun adı.
Ya adamlar ülkemizde üzerinde GM yazan ve aracında tüp varsa garanti vermeyiz dedikleri ürünleri satıyorlar düşün GM ve garanti nanay sizin aldığınız adam en azından ver adresini bir daha yollayalım demiş... bizimkiler de oda yok...
Demek istediğimi anlata bildim mi? bilemiyorum ki?... yine yollarız diyen adam parayı da zaten iade eder bence...