ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar arkadaslar

Forumdaki bu konuyla ugrasmis,daha once yapmis yada arastirmis arkadaslardan bilgi almak istiyorum.
Aracim 1999 2.0 v16 vectra B cd.

araci turboya cevirmek istiyorum,lutfen ne gerek var,yapamazsin gibi yorumlar yazmassaniz sevinirim.

Oncelikle araca su an kesin olarak yapilmasina karar verdigim turbo seti var assagida linkini vericem ve pistonlarin forget je pistonlarla degismesi.
Bunun diisinda krank yataklarini nasil bir urunle degistirilmesi gerek?
Atesleme,yakit pompasi ve silindir kapaginin degismesi gerekiyormu?

Neleri degistirmem kesinlikle gerekli,neleri degistirmemem gerekir ve neler keyfe keder degistirilecek malzemeler.
Degerli opel servislerinden ve bu konu ile ilgilenmis arkadaslardan yardim bekliyorum
ilginize tesekkurler...

Turbo kiti

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Holde...#ht_5009wt_939

Pistonlar

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JE-Fo...Q5fAccessories

abi al eline tespih sabır çek :)) ama şöle 1000 lik fln olsun anca keser bizi :)

çağatay yaraya tuz bastın :) sıcağı sıcağına aktarın bılgılerı,bısde bilgi sahibi olalım ;)

hepinizi izmire bekliyom honda vtec-saxo falan filanlara karsı erhan senin is 3.sanayide haloluyormus orada bizim cocuk var ona soyleycem yarın
cüneyt abi ben buldum parçaları teşekkür ederim

merhaba abilerim.ecotec de bi dohc motordur.ama sfi nin kısıtlanmışı biraz emilsyon gereği.tabi buda yakıt olarak daha az demektir aynı zamanda.bende kendim ecotec ciyim.vectra b gt 150 hp aracım.heders dereceli eksantirik emme son susturucu falan filan orjinal olarak var.peki ben aracı 180 beygirlere çıkarmak için ne yapmam gerekiyor.pistonlar olsun chip olsan nasıl olacaksa.öle c20 ye falan çevirmeden.düzgün sonrada sorun çıkarmayacak bişiler olması lazım bide.

merhaba abilerim.ecotec de bi dohc motordur.ama sfi nin kısıtlanmışı biraz emilsyon gereği.tabi buda yakıt olarak daha az demektir aynı zamanda.bende kendim ecotec ciyim.vectra b gt 150 hp aracım.heders dereceli eksantirik emme son susturucu falan filan orjinal olarak var.peki ben aracı 180 beygirlere çıkarmak için ne yapmam gerekiyor.pistonlar olsun chip olsan nasıl olacaksa.öle c20 ye falan çevirmeden.düzgün sonrada sorun çıkarmayacak bişiler olması lazım bide.
kardeşim hoşgeldin
öncelikle kazasız belasız günler diyorum...
ilk olarak yazılımla başla diyebilirim

Geri