Edition 30sn jant değiştirin :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emqare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Edition 30sn jant değiştirin :)

güzel olmuş iyi keyifler..

Kapakli hali daha iyi bence ancak bedava bir uyguluma oldugu icin arada sirada degisiklik olsun diye bu sekilde takillabilinir :)

Kapaklı daha guzel sankı ama boylede degısık olmus

Bencede cookkk cirkin.  general_Shame_on_you

OGOKTAS link' Alıntı:
Kapakli hali daha iyi bence ancak bedava bir uyguluma oldugu icin arada sirada degisiklik olsun diye bu sekilde takillabilinir :)

Tamamen katılıyorum.Bende kapaklarla kullanıyorum zaten ama hazır sökmüşken fotoğraf çekip paylaşmak istedim sökmeyen vardır illaki :) Ruh haline göre jant seçeneklerimiz mevcut edition olarak  greatt

Bence göbeğe bir opel logosu, birde komple piano black boya ile çok güzel durur. Kırmızı çerçeve değilde kırmızı kaliper kapağı çok daha uyumlu olur.

Harbiden güzel duruyor. Beyaza da güzel gitmiş. Bence kapakları bir süre takmayın :))

çok çirkin....

astra h aracımda 6 yıldır, j de de yaklaşık 4 aydır kışlık lastiklerimi edition jantlarında kapaksız kullanıyorum. çirkinlik konusuna gelince asıl güzellik aracın kendisinde zaten

Cosmo link' Alıntı:
astra h aracımda 6 yıldır, j de de yaklaşık 4 aydır kışlık lastiklerimi edition jantlarında kapaksız kullanıyorum. çirkinlik konusuna gelince asıl güzellik aracın kendisinde zaten

Aynı mantıkla hareket edeceğim sanırım bende :)

Boyanmış uygulama yapılmış siyah edition jant örnekleri varsa değerlendirebilirim ;)

Geri