Edition vites altı kırmızı led

Ynt: Edition vites altı kırmızı led

ersunsahin link' Alıntı:
Arkadaşlar sedanlarda soket orda ve denerseniz 2 uçta enerji  var ve olması gerektiği gibi çalışıyor, çakmakla uğraşacağınıza elinize bir led alıp sokette denerseniz doğru uçları bulup yeni alacağınız ledleri veya servis yedek parçadan alacağınız orjinal aydınlatmayı bağlayabilirsiniz. ևakmakla uğraşmanıza gerek yok. İlk sayfalarda fotoğrafıda paylaşılmıştı.

İyi şanslar,
Bu gün vitesin olduğu kısmı söktüm vitesin önünde süngerin üstünde bir soket vardı ama arkadaşların çekmiş olduğu fotoğraftaki gibi bir yere sabitlenmemişti öyle boşta duruyordu ben o parçayı aracı bilgisayara bağlama kablosu zannettim sizin araçta mı sedan ve elektriği benim bahsettiğim boşta duran sokete benzeyen o parçadan mı aldınız.

Akadaslar benim arabamda aynisi ben söktugum icin biliyorum soket vitesin ilerisinde esya koyma yerinin altinda ve 2 ucundada enerji var. Tesisati hazir sadece uygun ledi uygun uclara balamalisiniz

ersunsahin link' Alıntı:
Akadaslar benim arabamda aynisi ben söktugum icin biliyorum soket vitesin ilerisinde esya koyma yerinin altinda ve 2 ucundada enerji var. Tesisati hazir sadece uygun ledi uygun uclara balamalisiniz
led yoktu dimi arabada ledi sen satın aldın ben bugün söktüm vitesin altın süngerin üstünde bi soket var bahsettiğiniz bu mu? bu sitenin önceki sayfalarında bir soket resmi var bendekiona benziyor ama hiçbir yere sabitlenmemiş vitesin altında sünger gibi bişeyin üstünde boşta duruyor

bu fotoğraftaki parçanın aynısı var bir yere sabitlenmemiş boşta duruyor sizin arabadada böyle miydi?

ersunsahin link' Alıntı:
Bu konunun 3. sayfasındaki fotoğrafta bulunan soketin aynısı var ama sabitlenmemiş boşta duruyor yinede elektrik var mıdır? sizin sedan araçtada parça anlattığım gibi boşta mı duruyordu bi de elektriği hangi deliklerden aldınız fotoğraf çekebilirseniz sevinirim orjinal led mi aldınız yoksa piyasada metresi 5 lira olan şerit ledlerden mi kullandınız?

fiber led de kullanabilirsiniz hatta daha güzel olur

alis9011 link' Alıntı:
Bu konunun 3. sayfasındaki fotoğrafta bulunan soketin aynısı var ama sabitlenmemiş boşta duruyor yinede elektrik var mıdır? sizin sedan araçtada parça anlattığım gibi boşta mı duruyordu bi de elektriği hangi deliklerden aldınız fotoğraf çekebilirseniz sevinirim orjinal led mi aldınız yoksa piyasada metresi 5 lira olan şerit ledlerden mi kullandınız?

Evet, evet, evettttt önceki sayfalarda fotolar var bir arkadaşımız hangi uçlar olduğunu bile işaretlemişti. Ben orjinal led öneririm 100 TL civarında :)

Arkadaşlar bu sabah yeni astra sedan edition aracıma vites altı led uygulaması yaptım hatcbecklerdeki gibi bizimkilerdede soket mevcut ve elektriği soketten aldım orjinalı gibi yanıyor orjinalı gibi yavaş yavaş sönüyor yardımı olan herkese teşekkürler.

alis9011 link' Alıntı:
Arkadaşlar bu sabah yeni astra sedan edition aracıma vites altı led uygulaması yaptım hatcbecklerdeki gibi bizimkilerdede soket mevcut ve elektriği soketten aldım orjinalı gibi yanıyor orjinalı gibi yavaş yavaş sönüyor yardımı olan herkese teşekkürler.
kendiniz mi yaptınız?hangi alet edevatı kullandınız?şerit led mi kullandınız?

sallierim link' Alıntı:
kendiniz mi yaptınız?hangi alet edevatı kullandınız?şerit led mi kullandınız?
Evet kendim yaptım hiç bir alet kullanmadım 1 liraya yaklaşık 40 cm şerit led aldım çerçeveyi söktüm forumda bir arkadaş kablonun soketin hangi yuvalarına takılacağını kırmızı ve beyaz yuvarlak içine alarak göstermiş ledi vitesin altına yapıştırdıktan sonra kabloyu arkdaşın gösterdiği deliklere taktım şak yandı aynı orjinali gibi oldu kapılar açılınca yavaş yavaş yanıyor kapanınca yavaş yavaş sönüyor eğer eliniz yatkınsa 10 dakikanızı almaz.Yalnız bizim sedanlarda soketin vitesin önündeki eşya koyma göüzünün altında boşta duruyor hatcbecklerdeki gibi onu bir yere sabitlememişler kolay gelsin.

Geri