Eğer aracınızı 2. el aldıysanız, bu konuyu dikkatle okuyun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grattis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bncede çok mantıklı bır konu paylaşılmış...bende değiğştirmeyi düşünüyorum bir an önce...paylasan arkadaşa çok teskkrler

son derece faydalı bir paylaşım özellikle küçük illerde bu risk daha fazla

Aracımı yedek anahtarı ile birlikte aldım. Fakat asıl anahtar plastiği çok yıpranmış. Nasıl ve nerde değiştirebilirim?

Peki arkadaslar. İmmobilozer kilit sistemi olan bir arabayi calmak zor ya da imkansizmidir. Ayriyeten alarm da taktirmamiz gerekiyormu aracimiza.

merhaba paylaştığın bilgi için teşekkürler.. benim sorum olacak bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum. bende astra 2 1999 var ve dediğiniz gibi yedek anahtarı kaybettiklerini söyleyip alamadım. tek anahtar gidiyor şimdilik. astra 2 lerde motor çalıştırma konusu elektronik değil sanırım standart anahtarı tak çevir. benim şifreleri değiştirmem için kontak+kapı+bagaj+depo kapağının şifreleri değişmesi lazım. sanırım tek anahtar olması için de maliyetli gibi düşünüyorum. bu konu hakkında pratik bir çözüm yolu bulabilirmiyiz sizce. benim düşüncem alarm taktırayım diyorum ve araç anahtarla açıldığı zaman bile alarm devreye giriyor. yada daha farklı çözümlerinize açığım...
:)

bende yaptırmayı düşünüyorumservise gidip eski anahtarın kodunu değiştirdik.bu kodlar o serviste kayıtlı olmuyormu.yani kötü niyetli bir kişi o kodları başka yedek anahtara yükleyip gene yapacağını yapamazmı.biraz komplo teorisi gibi oldu ama

aydınlatıcı bilgin için çok teşekkürler gerçekten böyle şeyler olabilir dikkat etmek gerekir.

Farz edelim adam yedek anahtarı verdi ama içimiz rahat olsun diye bu işlemi yedek anahtarımıza yaptırsak +30 daha mı vermek gerekiyor. Konu açıldıktan buyana o fiyat 50 olmuştur. 2 anahtar için 100 ise problem değil.

artık herseyin çakmasını yada kopyasını yapabiliyorlar malum türk milleti kıvrak ve kısa

Geri