Egr Iptali

bende çok isterdim arıza lamam aktif olsa sonuçta 30 cıvarında arızayı bu lamba uyarıyormuş. yetkiki servis egr valfı kapatılmaz kapatılsa bile böyle bir uygulama yapamayacaklarını söylediler. tanıdığım özel servise gittim onlar egr yi kapattılar ama lambanın yanacağını söylediler ve 2 km sonra yandıda, döndüm lambayı kestirdim. ya egr yi tekrar aktifleştireceğim yada arıza lambası sorununu çözeceğim.
değerli ustalar ve fikri olan arkadaşlar nedersiniz çözülürmü bu mesele:confused:
işiniz zor arkadaşlar kolay gelsinn.

slm

ya kardeşler bu katalizör dedikleri yada katalitik konvertörmü ne zıkkım işte.egr den farklımıııııı?bide şu arıza lambası ne olacak.bi yardım edin yaaw

egr

iyi akşamlar dün oto sanayine arabamı götürdüm aracım 1.2 benzinli dedim egr iptali yapabilir miyiz dedim 1.2 lerde iptal olmuyomuş bu gerçektende doğru mu:confused:

bazı modellerde olmadığı doğru bu modellerden biride seninki demek

gittiğim yere güvenemedim ondan açma gereği duydum inş yapabilir diyen bir ustamız çıkar

Mutlaka yapılır ama uygun yöntemi bulabilmek için kafası çalışan bir mekaniker lazım..Arıza ışığı yaktırmadan o sirkülasyonun kesilmesi kimi zaman saatler alıyor..Yarın daha net bişiler yazacağım bi iki yere danışmam lazım..

iptal olmayacak bişi değil ama uğraş vermek gerekir bakmam gerekiyor diğer modellerde çok basit iptal etmek ama belkide tech2 yardımı ile iptal olabilir

iptal

bunun iptal edilmesi akabinde olacak değişikler neler araçta çekiş yakıt ne tür etkilenmeler gerçekleşir?

Geri