Egr Valfi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avcı87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kurt.ibrahim' Alıntı:
Musa kardeş sen bunun iptal yöntemini paylaşıma açabilirmisin? Kulaktan dolma biraz bilgi var ama ben ona güvenemıyorum.Formda da bir yerd e gö:confused: rdüm ama yetersis gibi geldi selamlar.
kardeş ıptal yontemını acmak mesele degıl ancak cok sacma bı bılgı verecegımı dusunuyorum cunkı saglam seyı ndn ıptal edıldıgını anlamıyorum ben parası olmayıpta egr yı degısmek ıstemeyen musterıleme bıle egr yı temızleyıp takıyorum ancak fazla bı degısıklık olmuyor en ıyısı yenısı takıp ısı bıtırmek .

valla açıklama ve grafik çok iyi insanın hemen egr yi iptal ettirmek geçiyo içindende koca opel bu hemde pahalı bir parçayı niye koymuş bu arabaları tasarlayan mühendisler egr fabrikasının sahibimi yoksa bu mühendisler bizim kadar bilmiyormu neyse burası latifeydi bende egr den bu yaz çok müzdarip oldum teknik arkadaşlar birleşip bir açıklama yapsalar hemen sökerim nekadar az parça okadar az sorun HAKSIZMIYIM dostlar
yippie.gif
turkey.gif
turkey.gif
turkey.gif
yippie.gif

astrammm' Alıntı:
kardeş ıptal yontemını acmak mesele degıl ancak cok sacma bı bılgı verecegımı dusunuyorum cunkı saglam seyı ndn ıptal edıldıgını anlamıyorum ben parası olmayıpta egr yı degısmek ıstemeyen musterıleme bıle egr yı temızleyıp takıyorum ancak fazla bı degısıklık olmuyor en ıyısı yenısı takıp ısı bıtırmek .
+5599

astrammm' Alıntı:
Konuyu askıya aldık ozaman.:( :( :( :( :(

benim egr bugün itibari ile sorun çıkardı.Hatayı sildiler şimdilik. ne yapsam ilerde değişmesi gerekebilir dediler...yorumlarınızı bekliyorum...bi süre daha idare etsem mi? yoksa...

Egr'm yok derdim yok ... :)

arkadaşlar beni yanlış anlamayın ve cahilligime verin bu egr olayı maden motorun gücünü düşürüyor ve degerlerdede sanki yakıt tüketimi arttırıyor gibide bunu opel niye koymuş amaç nedir....

aloo kimseden cevap yokmu egr valfi ile ilgili... :D

Geri