ArakdaŞlar Bu Nun SÖkÜlmesİ Nasil Zararlimi BİŞey Dİyİn Ayw SÖktÜren Yokmu Bİrde SÖktÜrsek Bu Valfin Oldugu Yere BaŞka ParÇami Konuluyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de 2001 astra elegance at var. bunlarda egr iptal edilemiyor deniyor doğrumudur ettirebiliyorsak bir adres verebilirmisin.. sağol.astrammm' Alıntı:arkadaslar egr zaralı bı parca degıldır egr zaten sehır ıcınde felan calısmaz yuksek devırlerde devreye gırır. aracın yakıtını duzeltır..ancak egr nın tek sorunu cok arıza vermesı cok derken 30-40 bın km de bır degısmesı lazım özellıkle z motorlarda cok sık bozuluyor.. acık kalıyor yuksek devırde ve vıtes degısecegın an tak stop eder. ve tekrar marsa basarken motor saldıgı ıcın kendılıgınden bırakır. baskada bı kotu yanı yokur
konudan uzak kaldım kusura bakmayın. benim anlatmak istediklerimi yukarda yazmışlar yanı şeyleri tekrardan yazmama gerek yok diye düşünüyorum.:good:santos22' Alıntı:o zaman çevre için iyi ama performaans için kötü desene hayret bi olay neyse bende söktürme işini iyice ögrenmem lazım söktürmek en iyisi....
avcı87' Alıntı:konudan uzak kaldım kusura bakmayın. benim anlatmak istediklerimi yukarda yazmışlar yanı şeyleri tekrardan yazmama gerek yok diye düşünüyorum.:good:
pre_lude' Alıntı:ya yukarda benmi yanlıs anladım bazıları dio düşük devirde calısır az yaktırır bazıları yüksekte calısr yada ben cok yorgunum
bendekide bozuk byük ihtimal iptalmi dersiniz deiştirmekmi? ayrıca iptal nekadrdır?
dostum iptal etmenin maliyeti nedir?iptalden sonra elektronikbeyne yeni program yüklendimi?yakıt tüketiminde,çekişte ve performansta değişiklik oldumu?arasıra da olsa sistem arıza lambaları yanıyormu?santos22' Alıntı:dostum anlatmana gerek kalmadı ben iptal ettirdim rahatladım