Ehliyetsiz Hiç Polise Yakalandınız Mı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende bilmiyorum iştee yüklü bi cezası kesin vardır arabayı parka çekerler benim tek korkum çevirmeye falan yakalanmak yoksa diğer türlü kaza yapmadığın sürece bi şey olmaz...

Unutmamalısın ki sen dikkat etsende gelip sana arkadan çarpabilirler ve ehliyetin olmadığı için adam sana çarptığı halde sen suçlu çıkarsın ;)

ben 14 yasımdan berı trafıkteyım.4 sene ehlıyetsız kullandım.ama genellıkle yanımda babam olurdu ve hıc yakalanmadım polise.ehliyetsizken polise yakalansan ne olur ki acaba?

aynen sadece 17 yaşındayken yanımda bi polis arabası durmuştu babamda yk tekim adam pencereyi açtı ehliyetin varmı senin dedi ben hiç istifimi bozmadan evet ya daha dün aldım fln böle bi sırıttım :) :) adamda hmm iyi ozmn hayırlı olsun dedi ama ödüm kopmuştu ya :D :D

ehliyetsiz araç kullanmayalım, kullananlarıda uyaralım :D:D

Son düzenleme:
2 ay önce benim kuzenim yakalandı aracın plakasına ceza kestiler ve savcılığa gönderdiler savcıda ilk kez olduğu için para cezasını yazdı verdi toplam 650 ytl tabi bu fiyat 15 gün içinde ödediği için bu kadar :)

hııı unutmadan erkek kardeşim benim arabayla yakalanmıştı :) bizde babamın haberi yk tabi 650 ytl ödedik valla ben 14 yaşımdan beri sürüyorum hemde okadar çok sürdümki uzunyola bile çıktım birdefasında tek başıma gaziantebe bile gittim tabiki iiyi bişe yapmadım tavsiye etmiyorumda biz burda nekadar yapmayın etmeyin desekte yapacaklar çünkü zamanında bizede dendi ama biz gene yaptık :) :)

hııı unutmadan erkek kardeşim benim arabayla yakalanmıştı :) bizde babamın haberi yk tabi 650 ytl ödedik valla ben 14 yaşımdan beri sürüyorum hemde okadar çok sürdümki uzunyola bile çıktım birdefasında tek başıma gaziantebe bile gittim tabiki iiyi bişe yapmadım tavsiye etmiyorumda biz burda nekadar yapmayın etmeyin desekte yapacaklar çünkü zamanında bizede dendi ama biz gene yaptık :) :)

cok haklısın gençlik söz dinlemiiyoo ya o deil araba kendimin olduğu için sürekli garajda yatıyo bazen okula gittiğim oluyoo ama tabi insan korkarak gidiiyo inşallah bende yakalanmadan alırım şu ehliyetide kurtulurum :):)

ehliyetsiz araç kullanmayın, çok tehlikeli yakalanırsanız veya kaza yaparsanız hem maddi hemde manevi bir sıkıntı yaşarsınız. biraz daha sabretmekte fayda var. ne kadar da kendinize güveniyorsanız da asla karşınızdakine güvenmeyin.

trafikte araç kullanmadım dolayısıyla yakalanmadımda

sözüm size değil yanlış anlamayın ama formdaki bazı arkadaşlar snrm başlıkları okumuyorlar yada es geçiyolar açılan başlıkta ehliyetsiz yakalandınızmı diolar sadece bu durum başına gelenleri soruyolar ama millet hayır yakalanmadım fln die cevap atıyo ama biz yakalanmadığını sormuyoruzki eğer başına böle bi olay geldiyse yaz nie her konuyo gerekli gereksiz cevpa yazılıyor anlamıyorum sözüm şuanki hakan_yucel le değil bunu başka yazılardada yapan bir çok kişi var (hakan_yucel lütfen üstüne alınma sadece bunu belirtmek istedim tek sen değil birçok kişi bunu yapıyor ! )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri