Ehliyetsiz Hiç Polise Yakalandınız Mı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bn de kullanıyorum hiç yakalanmadım allaha şükür uzun yola da çıktım şu aralar bizim burda mah. ve cad. takılıyorum oralarda bek polis olmuyo jandarma da çok seyrek ama nedense hiç babamın haberi olmuyo bunlardan arabanın gittiğini bile farketmiyor :D:D

ben 16 yaşımdayken yakalanmıştım bisim araba 2000 model yaklaşık alındıkta 1 sene sonra babamın borcu yüzünden arabayı benim üstüme yaptı işin garibi arkadaşlarla gelibolu yarımadasında geserken jandarma trafik durdurdu adam dedi arabadali aksesuarlar ruhsata işlimi dedi bnde hayır dedim çakallamadılar benim 18 yaşının altında olduumu sonra ehliyet ve ruhsat istediler bizde arkadaşın ehliyetini verdik adam olmas sen kullanıordun dedi bizde bi olur yolun bulalım dedik adam arabayı gösterdi at içine bi çorba parası dedi bizde benzin paramızı attık ehliyetli arkim geçti direksiyona ve gazladık :S

12- Forum içerisinde,her türlü illegal,trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan,yarış-kapışma adı altında başlık açmak,resim veya video yayınlamak yasaktır.

bunun cezası filan önemli değil arkadaşlar...

yaptığınız şey son derece tehlikeli...

araba yatıyor diye arabayı kullanmak...mazerete bakın...

ancak bence burada hata sen de değil, o yaşta altına araba veren ebeveynlerinde...

12- Forum içerisinde,her türlü illegal,trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan,yarış-kapışma adı altında başlık açmak,resim veya video yayınlamak yasaktır.

bunun cezası filan önemli değil arkadaşlar...

yaptığınız şey son derece tehlikeli...

araba yatıyor diye arabayı kullanmak...mazerete bakın...

ancak bence burada hata sen de değil, o yaşta altına araba veren ebeveynlerinde...

iide ehliyet almadan önce neredeyse herkes araba kullanır araba garajda yatıyo zaten coğu zaaman işim oldukca kullanıyorum zaten ehliyet almama şurda sayılı gün kaldı diyebiliriz 5 - 6 ay kladı bu yasta arabamın olmasının neyi sacma onu anlaamadım :confused::confused::confused:

sercan kardesime katılıyorum ben yaklaşık 15 16 yaşındayken signatürümeki araba ( imzamdaki ) benim üstüme ama bu şu demek olmuo her arabası olan ehliyetsiz kullansın ama bu bi merak ve gençliin getirdii bi heyecan buda ehliyetsiz kullanmadım diyen yalan söyler eğer doğruysa ya arabaları yoqtur yada gençlik hormonları doğru çalışmıo :D

4 sene ehliyetsiz kullandım son sene iyice abartıp uzun yollara da çktım ama hiç gerek yok:D arkadan gelen ambulnsın ışığını sesini duyana kadar polis ışığı sandığım o iğrenç günleri hatırlamak istemiyorum şimdi:D çok kötü günlerdi... ehliyeti beklemekte fayda var:)

çok kullandım, hç yakalanmadım.istanbul-fethiye gibi uzun yol da çok kez yaptm.kazam da yoktu taaaaaaa ki ehliyeti alana kadar.ehhh şans diyelim buna da:)

konu kitlenmeli uyarı verilmeli...

benim gençlik hormonlarım doğru çalışmıyor olabilir...ama ben ehliyetsiz araba kullanmadım.

Bu benim diğer insanlara ve onların yaşama haklarına olan saygımdan kaynaklanıyor.

Ehliyetsiz araba kullanırken kaza yapan, kendi ölen, bir arkadaşını daha öldüren, bir başka kişinin de (ki bu daha 15 yaşında bir kız çocuğu) sakat kalmasına neden olan bir tanıdığım olduğu için de kullananlara karşı öfke duyuyorum.

bir takım kurallar koyuluyorsa onların bir sebebi vardır. 5-6 ay kaldı çok birşey yok demişsin. o zaman o beş altı ayı beklersin ehliyetini alınca kullanırsın.

burada sorun ruhsatın kimin üzerine olduğu değil...

eğer 15-16 yaşında bir ÇOCUĞA araba veriyorsanız (vermekten kastım anahtarını vermek veya almasına göz yummak) o zaman hata o çocukta değil sizdedir.

yaptığınızın doğru olduğunu hala savunabiliyor olmanız da daha kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri