Ekoyak Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim bi sonuç açıklamam baya bi uzun sürer çünki sadece hafta sonu kullanabiliyorum

[...

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
Öncelikle Yozgatlı Mucidimizin bulduğu cihaz ekoyak66 değil EKO66 dır ve mıknatıs değildir. Ayrıca alanında dünyada patenti bulunan tek yakıt tasarruf cihazıdır. TÜV sertifikasınada sahiptir.

Bilgilerinize.

tabiiki kendimce geliştirdiğim şeyleri burada anlatacak kadar da aptal değilim.bu konuda hazırlıklarım bittiği zaman opelim net üyeleri tanık olacaksınız zaten PATENTİME..ayrıca bu konuda daha önce yozgatlı mucit ekoyak 66 yı çıkartıp patentini aldığı zaman herkes alkışlamıştı.bunuda unutmasın kimse
ben %40 tasarruf sağladım.hala inatla söylüyorum.ama senin edeceğin tasarruf da sadece mıknatıs takarak en az % 20 bunu deneyebilecekmisin yoksa sadece itiraz yorumların mı olacak

BAŞKA BİR FORMDAN ALINTIDIR

selam arkdaslar foruma daha yeni uye oldum ama surekli takip ediyordum. kendim bilgisayarcı oldugum için elime cok sayıda arızalı hard disk gecti ve bu hard disklerin içinde gercekten cok kuvvetli neodyum mıknatıslar var cogu modelde 2 adet ince maxtor larda 1 adet cıkmakta. bir sitede kullanılan mıknatısın benzine etki etmesi için 6 kg lık demiri tasıması gerkli denmiş ben bizzat ince maxtor dan cıkan nedyum mıknatısla 11 kg suyu kaldırdım ve yaptıgım duzenek koptu daha ne kadar kaldırırdı bilmiyorum ama 11 kg suyu kaldırdıgını biliyorum. ben de 2000 model 1.8 passat aracıma benzin hortumunun motora giren kısmına yine yanına tahtadan bi aparat yaparak iki adet maxtor mıknatısını taktım ama bunlar birbirlerini cekecek sekilde.ustundende elektrik bantı ve ısıdan etkilenmesin diye 2-3 mm kopuk izelasyon ile sardım. ama bu ekoyak ciğazını ust uste kapandıgında birbirini cekiyomu yoksa itiyomu bilmiyorum kullanan ve cihazı görmus bi arkadas bu konuda bilgi verirse sevinirim. taakalı 2 depo benzin bitti. ekonomi olayına kafayı takmış biriyim ve yolda cok yavaş parmak ucuyla gaza basarak yokuslarda boşa alarak ve bazende gaza basmayarak viteste sıfır yakıt yakarak gidiyorum. yine böyle kasarak avcılardan izmite gittim ve yol bilgisayarı nda 5.8 lt gordum. neodyum mıknatısları taktıktan sonra aynı yolda yine kasarak gitttim (trafik iki gidişte de aynı sabah erken saat) 64 km/s ortalama hız ve tuketim 5.3. ilkinde 5.8 in altına dusurememiştim denemelerim devam ediyo su an bir cift daha takmayı dusunuyorum nasıl olsa benzin hortumu uzun :) mıknatısta beleş

http://www.metacafe.com/watch/486981/strong_magnets_from_your_hdd/

linkten hard disk içindeki neodyumun ağır cekiçi nasıl tartığına bakabilirsiniz.

...

Son düzenleme:
herşey iyi hoş da,
ya bnm anlamadığım şey, VAKVAK95 adlı arkadaşımız, neden her mesajında (...) kullanmış, yada orjinal mesajı değiştirip (...) yapmış???

herşey iyi hoş da,
ya bnm anlamadığım şey, VAKVAK95 adlı arkadaşımız, neden her mesajında (...) kullanmış, yada orjinal mesajı değiştirip (...) yapmış???

efe zaten hepimiz o olayı anlamaya çalışıyoruz uzun süredir bu mıknatıs falan bahane.. vakvak amca yapıyor birşeyler bakalım yakında ya 3. sayfa haberlerinde göreceğiz kendisini yada mucit türk manşeti ile 1. sayfada..

yürü ve vakvak amca %40 da neymiş %100 tasarruf bekliyoruz senden..
:alkis:

eyvallah yapsın bişiler tabi ona laf eden yok ama en azından böle (...) msjlarıyla konuyu bölmesin...

icadını tamamladıktan sora burdan yada nerden istiosa ordan belirtir, ama biz bilgilenmek için bi yazıyı okurken, o üyenin böle yapması biraz garip..

Geri