Ankara Üniversitesi mezunu 13 yıldır mesleğini icra eden psikolojik danışmanım. İki tane değil boyumu mislisiyle geçen psikoloji kitabı okudum. Şunu söyleyebilirim çok ince eleyip sık dokuyarak, bir miktar parayı gözden çıkararak satın alınan bazı hizmetlerden veya mallardan kişiler psikolojik olarak memnun olduklarını düşünebilirler. O kadar araştırıp birde üste para verince kendilerine 'yok kardeşim sen bu işi beceremedin' diyemeyebilirler. Buda normaldir çünkü aksi halde benlik saygısı yitime uğrayabilir. Ben takarken çok ciddi bir düşünme dönemi geçirmedim mıknatıslara da para vermedim. İki tane aracım var. Diğer aracım Renault Flash. Belirttiğim gibi olaya çok fazla inanamadığım için ona takmayı ve günlük kullanımda denemeyi uygun gördüm. Burada sizlerle paylaşmak istedim netice de olumlu olursa sizlerede faydalı olacağını düşündüm. Denemek yada denememek elbette tamamıyla sizlerin tercihidir. Ben mıknatıs satıcısı yada üreticiside değilim.
) Ayrıca tuning uygulamalarında da neodyum mıknatıslardan performansı artırma amaçlı faydalanılıyor. Bu arada deneme seçeneğini kullanacak arkadaşlara şunu da aktarmalıyım; mıknatıslar hoperlor arkasındaki gibi samaryum değil çok daha etkili neodyum olmalıdırlar. Bunu da en pratik şekilde hard disklerden sağlayabilirsiniz.