Ekoyak Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O.IŞIKLAR arkadaşımızı kutlamak istiyorum şayet yakıtı 390dan 217 değerine düştüyse (ki 317'ye bile düşmüş olsa) büyük bir iş başardığını düşünüyorum. Bu sistem ülkemizdeki tüm araçlarda uygulanırsa, Arap kardeşlerimizin ceplerindeki şişkinliğin önemli ölçüde azalacağı aşikar. Ben denemeye değer buluyorum ola ola birkaç mıknatıs parçalanır. VAKVAK arkadaşım hazırlık ve montajla ilgili resimler koyabilirsen bizde ABD'yi tekrar keşfetmek zorunda kalmayız. Zahmet olacak sana ama madem yaptın bir güzellik gerisinide getiriver olmaz mı?

Bende birkaç güçlü mıknatıs buldum. Olaya tam ikna olmadığım için birkaç hafta evde durduktan sonra geçen gün yakıt hortumuna monte ettim. Araçta gerçekten olumlu değişklikler oldu. Çekişi biraz daha arttı ki bunun sonunda yakıtta da düşüş olacaktır. Denemekten birşey kaybetmezsiniz bir kaç mıknatıs dışında.

Merhaba arkadaşlar bende bu denemeleri geçenlerde yaptım hem normal hoparlör mıknatısıyla denedim 3 adet hoparlör mıknatısı taktım yakıtta araçta değişen hiç bir şey olmadı ve arıza ışığım sürekli yanmaya başladı neyse söktüm ardında HDD kullanılan neodium mıknatıstan taktım arıza ışığı yanmadı fakat yakıtta değişen hiçbirşey görmedim her iki mıknatıslada deneme yaptım ve 50 ytl ile 160 km gidiyor mıknatıs yokkende aynı bir değişiklik yok ama yinede denemeye devam edicem hem hava girişine hemde yatık hortumuna ek mıknatıs takıp deniyecem. Sonuçları yazıcam

hayırlı olsun bende takip ediyorum konuyu olumlu bi şey çıkarsa neden olmasın ki

kullandım , iyice test ettim , hiç bir işe yaramadığına karar verip , çöpe attım...

yahu onca bilim dünyası ve onca otomobil üreticisi o kadar kafasız ki yıllar boyu şu kolay sistemi bulamamışlar değil mi ? işte hidrojendir lpg dir doğalgazdır uğraşıyorlar öyle boş boş.. ne kadar enteresan yahu !

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlarım. işte deneme sonuçlarım
5-daha önce şehir içinde 100 km.de 12 lt.yakarken şu anda 100 km.de 6,7 lt.yaktığımı gurur ve inatla belirtmeliyim.daha açık ve anlaşılır olması açısından mıknatıs takmadan önce şehir içinde 390 yakarken şu anda 217 yakmaktayım.son ölçümlerimde elde ettiğim sonuçlarım bu şekilde.YANİ % 40 oluyor.gerçi biraz cahilim matematikten ve teknolojiden anlamam ama...;)

390 zaten anormal bi rakam..
bence senin arabada sorun varmış gibi geliyor..
olumlu gelişmeyi birkaç muknatısın yaptığına inanmak istiyorum ama dedikleri gibi.. mühendisler düşünmemiş olamaz..

kusura bakma arkadaş..

yahu onca bilim dünyası ve onca otomobil üreticisi o kadar kafasız ki yıllar boyu şu kolay sistemi bulamamışlar değil mi ? işte hidrojendir lpg dir doğalgazdır uğraşıyorlar öyle boş boş.. ne kadar enteresan yahu !

:good: :good: :good: :good: :good:

Beyler saçmalamayın da gidin faydalı şeylerle uğraşın. O zaman ben de iddia ediyorum, tasarruf ettiğini iddia edenler 2 tane psikoloji kitabı okuyunca aslında tasarruf etmediklerini görecekler. Yani olay tamamen psikolojik. " Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir." Saygılarımla.

Geri