Ekoyak Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla merak ettim mıknatıs yardımıyla aracın az yakıt yakmasını...sanırım yakıtın içindeki hidrokarbon elementlerini düzenliyor böylece az yakıt göndererek yanma sonu sıcaklığı istenilen değere yükseliyor...tabi tam bilmiyorum ustalar bu olaya kesin sonuç olarak cevap verirseniz hepimiz ne işe yaradığını öğreniriz...saygılar...

:alkis: :alkis: :alkis: Alıntı:
alpasch´isimli üyeden Alıntı
selam arkadaslar,
bugun ebade söyle birsey buldum...

magnet-ebay-basic-wz.jpg

alet sekildeki gibi, yakit ve hava borularina baglaniyor

skoda.jpg

Motor.jpg

sonra %20ye varan yakit tasarrufu yaptigini söyleniyor. kullananlar da memnunuz diyorlar. alet manyetik (miktanis). ve calisma prensibi su.

yakit hava karisimi bu aletsiz sekildeki gibi oluyormus:

Bild51.jpg

bu alet takilinca böyle:

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 728x315 VE 52KB.
9.jpg

böylecede karisim daha iyi oluyormus. ve iyi yaniyormus.

sizce olabilir mi? peki diyelimki kisa sürede ise yariyor ve yakit tasarrufu sagliyor. ama uzun vadede metal parcalari etkileyip, miknatislastira bilir mi? fiyati cok uygun 30€ civari...

ayrica yazdiklarina göre co2 emisyonuda düsüyormus...

önce:
wol_error.gif
Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz...
AU-vorherklein.jpg

sonra

wol_error.gif
Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz...
AU-nachherklein.jpg

yeterince aydınlatıcı olmaz ama özkancım incele istersen

mantığı aynı ortasında mıknatıs hepsi bu ya arkadaşlar :good: :good: :good:

tşkler abi ama resimdeki mıknatıslar normal mıknatıslara benzemiyor daha kuvvetli bir manyetik alan oluşturan güçlü mıknatısdır onların 2 tanesi 85 liğin 4 tanesine bedel::D ama enterasan mıknatısla aracın az yakması bu yaz bende ayar çekem araca bakalım neler olur ewde bulunan tüm mıknatıslı eşyaların mıknatıslarını çıkarırım yakıt hortumlarına monte ederim:D neyse abi tşkler bilgi ve öneriniz için...

özkancım ben rastgele buldum o resimleri.çalışma prensibi olarak benimki ile aynı.denemeye değer derim sadece

çok anlayışlı ve olgunsun.tebrik ederim.

mutlu geceler sizin ve tüm opelim net ailesinin olsun iyi geceler..

Geri