Plastik takozlar satılıyor. Onlardan 2 tane alıp, aracı viteste bırakabilirsiniz.
Tekeri kaldırıma dayamak filan yanlış iş. Lastiğe zarar verirsiniz.
Çalıyolar onları benim vardı uçtu gitti ahhh ahh:sopa::sopa::sopa:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plastik takozlar satılıyor. Onlardan 2 tane alıp, aracı viteste bırakabilirsiniz.
Tekeri kaldırıma dayamak filan yanlış iş. Lastiğe zarar verirsiniz.
hocam aksilik bu günde ankarada kar yağmış sabah naptınız , durum ne
kolay kolay balatalar yapışmaz burda donan halat arkadaşlar aynen şöyle düşünün bisiklet freninin çalışmasıyla aynı el freni. nasıl plastik borunun içinden tel geçiyor bisiklette aynısı arabada da böyle borunun içine zamanla su kaçıyor ve 2 metrelik boru ve içinde tel donuyor olay bu geçenlerde benimde dondu arka tekerin el fren telinin klipsleri var boşandırdın mı tamamdır hava yumuşayınca geri takabilirsin
bu tavsiye mantıklı geldi. İlk serviste yaptırmayı düşünüyorum. Direksiyonu kaldırıma çevirmek zorunda kalsanızda yarım ya da bir tur çevirin sonuna kadar çevirmeyin bencekolay kolay balatalar yapışmaz burda donan halat arkadaşlar aynen şöyle düşünün bisiklet freninin çalışmasıyla aynı el freni. nasıl plastik borunun içinden tel geçiyor bisiklette aynısı arabada da böyle borunun içine zamanla su kaçıyor ve 2 metrelik boru ve içinde tel donuyor olay bu geçenlerde benimde dondu arka tekerin el fren telinin klipsleri var boşandırdın mı tamamdır hava yumuşayınca geri takabilirsin
Yahu bugün el frenini çekmicem dedim viteste bıraktım arabayı ama ne hikmetse araba 1-2 dk arayla öne doğru kaydı bi 5 santimetre kadar... Korkup el frenini çektim. Sabah yine 9da dersim var ve sabah yine donacak sanırım... anlamadım gitti. Acaba arabanın arka tekeri kara buza geldi de ondan mı öne attı kendisini.