El ile Boya Koruma Uygulaması ( NewPa1n )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: El ile Boya Koruma Uygulaması ( NewPa1n )

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=1335.msg28539#msg28539 date=1303980690]
siyahlada böyle oynamak çok zevkli olur ama:)
kesinlikle siyah üzerine uygulayınca tadı daha başka :)
[/quote]

ben beyazlara yapıyorum, parlaklığını görebilmek için görüş açımı değiştircem diye belim kırılcak bi gün:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=1335.msg28541#msg28541 date=1303981392]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=1335.msg28539#msg28539 date=1303980690]
siyahlada böyle oynamak çok zevkli olur ama:)
kesinlikle siyah üzerine uygulayınca tadı daha başka :)
[/quote]

ben beyazlara yapıyorum, parlaklığını görebilmek için görüş açımı değiştircem diye belim kırılcak bi gün:)
[/quote]

011zaa

uygulamayı 3 arkadaş araçlarımıza yaptık tek siyah benim araçtı onlarınki gri ve açık maviyidi onlarda okadar belli olmadı ama siyahta inanılmaz fark yaratıyor, tabi hep uzaktan bakmak gerek yakına gelince çizikler belli oluyor hemen :)
havalar düzelsin daha detaylı giricem busefer önce hare ve kılcal çizik giderici uygulayacam ardından boya koruma ve cila uyguluyacam bakalım sağ kolum dayanacakmı :)

NewPa1n link' Alıntı:
uygulamayı 3 arkadaş araçlarımıza yaptık tek siyah benim araçtı onlarınki gri ve açık maviyidi onlarda okadar belli olmadı ama siyahta inanılmaz fark yaratıyor, tabi hep uzaktan bakmak gerek yakına gelince çizikler belli oluyor hemen :)
havalar düzelsin daha detaylı giricem busefer önce hare ve kılcal çizik giderici uygulayacam ardından boya koruma ve cila uyguluyacam bakalım sağ kolum dayanacakmı :)
koçtaşta polisaj makinası satılıyodu uygun fiyata bir bak derim.

Masallah yanıyo araba  ;D bu arada meg.'ın  hangi ürününü kullandınız

NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 kullandım.

Eline sağlık dostum.

NewPa1n link' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar.
uygulamayı yaptıktan sonra beklemek sizin elinizde nekadar beklerserniz sonuç okadar güzel oluyor ben yaklaşık 4-5 saat bekledim işim yoktu tabi 1 saat sonrada silebilirsiniz ama tavsiyem mümkün olduğu kadar zamanı uzatmaktır.

konuyu yeniden hortlatayım :D

bir şey sormak istiyorum peki 4-5 saat beklerken (şayet kapalı bi garaj değilse) aracın üzerine illaki toz vs. yapışacaktır wax ı silerken bu kez bi taraftan parlarken diğer taraftan aracı çizmez miyiz?

Geri