Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CD , GL , ELEGANCE , COMFORT gibi OPC de astra nın modeli forumda resimleri var arattırabilirsin. bendeki orta konsol da yol bilgisayarı var opc de herhalde navigasyon olmasılazım
mert arkadaşım astra cd de ve vectra cd de soketlerin sınıfı varmış benimki tamamen tesadüf astra cd yol bilgisayarında gri soket var vectra cd de aynı soket olunca bende denedim oldu bir tek anlık yakıt tüketimini ayarlatmam lazım
mustafa arkadaşım bizim memlekette orjinali bozulmamış araçlar değerlidir modifye araçlar pek makul değildir kimsenin aracını kötülemek gibi bir niyetim yok mesela sendeki aracın sadece dış görünüşüne bakarlar ne bilsinler 16 v 136hp lik süper makina olduğunu hatam varsa özür dilerim. konuda sadece yaptığımı paylaşmak istedim.
mustafa arkadaşım bizim memlekette orjinali bozulmamış araçlar değerlidir modifye araçlar pek makul değildir kimsenin aracını kötülemek gibi bir niyetim yok mesela sendeki aracın sadece dış görünüşüne bakarlar ne bilsinler 16 v 136hp lik süper makina olduğunu hatam varsa özür dilerim. konuda sadece yaptığımı paylaşmak istedim.