Maasallah.. iyi gunlerde kullan Berkay )
carbon kaplamalar iyi guzelde en kaliteli yagini, suyunu bakiminida eksik etme )
carbon kaplamalar iyi guzelde en kaliteli yagini, suyunu bakiminida eksik etme )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maasallah.. iyi gunlerde kullan Berkay )
İnş kardeşim devamı gelsinSağoalsın kardeşim. açık söylim bende hiç beğenmezdim.İlk aldığımızda ayağımızı yerden kessin gözüyle bakıyodum.İnternette pembe 17 jantlı taunusu görünce dedim neden böyle bişey olmasın ? Başladım yapmaya devamı gelicek daha...
Doğrudur abi Bunlardaki konforu cidden yeni arabalarda bulamıyorum.(direksiyon hariç ) Bide hidrolik olsaydı iyiydi..bizde eski ford culardandik 88 ve 90 model vardi tatlarini yeni arabalarda bulamadim cok guzel ve sade modifikasyonlar yapmissin cok begendim tanus alasim geldi ) gule gule 1000.
Sağolasın kanka O gün jantlar yoktu orjinal jantları vardıGecen pendik sahilde gördüğümde karşıdan cok hoş duruyor.. masallah nazar degmesın
Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın..