bizzat kullanmış biri olarak benden tam not aldı cok güzel ve keyifli bi arac gercekten gene yapmışsın yapacagın ama sizin cezanız var burakla beraber haberiniz olsun sözleriniz arkasında durun ok anladınız siz ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah razı olsun Turgay abii Vallahi benim olsa biliyosun hemen gönderirim sözüm söz.Burakta sözünde durur ama 2 3 gündür görüşemiyoruz kesinleştirmemiz lazım.Ben arada olduğum için inan ben bile mahçup oldum yanibizzat kullanmış biri olarak benden tam not aldı cok güzel ve keyifli bi arac gercekten gene yapmışsın yapacagın ama sizin cezanız var burakla beraber haberiniz olsun sözleriniz arkasında durun ok anladınız siz ...
nostaljik
ya Berkay cim.. madem heveslisin, istiyorsun.. parca almak mesele degil.. mesele isin mekanigini de arastir oku! bosver kozmetik, makyaj modifiyeyi.. hatta gel makina muhendisi ol neyse aldigini dusunuyorum msj i..
ders 1 karburatorler
Abi EPT'yi veriyim sana ben herşeyi yaptım ufak tefek şeyler kaldı zenon cam filmi gibi onları 2 3 haftada yapıcam başka bişey kalmıcak.Muayeneside 1 hafta önce yapıldı haniBerkay paylasma su arabanin resimlerini vectrayi sattik su an arabasizim aldiracaksin boyle bisey banada )
valla maşallahı var.. bende çok beğendim.. çok diri ve iri duruyor bmw 7 kasası gibi