Uhh ne çok yazmışım ya
Kardeşim seçim seninnn.... İster sıfır al istersen ikinci el bana kalırsa sıfır al derimm benim yaptığım gibi
Valla ben çarşıda olsun elimden geldiği kadarıyla yol veriyorum özellikle Opel oldu mu yol veriyorum tanıdık olsun olmasın belki sitedendir falan diye..
Bu arada bende angel'leri çıkarıyorum arabadan H7 olan farları H1 e çeviricem internetten bakıyordumda 52 TL ye çift var burada sordum 90 TL dediler Salı günü falan Opes'te olurum büyük ihtimalle gelecek olan varsa gelsin hiç olmadı Gökhan'dan çay içeriz
Abi sen de mi çıkarttın en küseliii
4 Ocak'ta işbaşı yapıyoruz eRaLp... Yazın olsa iyide kışın çekilmiyo bu izinler yapıcak bişi yok valla... bütün gün facebooktayım
Yoksa yarın iş başı mı yapacaksın abi
caNım sıkılıyor yahuu izindeyim yapacak bişi yooook...
Abi yat işte ne kadar güzel yaaa
İyi akşamlar eS-eS'liler... Burak valla angel'ler konusunda sıfır almanı tavsiye ederim sana başın ağrımaz hiç değilse ama şunu söyleyeyim ne kadar kalitelisini alsanda orjinal olmadıktan sonra bi işe yaramaz ben sadece sana şunu söyleyeyim xenon alıcaksan 6000K al düşüğünü bulabiliyorsan ondan al..!! 8000K gösteriş için iyi ama yolu görmek açısından o kadar iyi değil...
Bende angel'ları çıkarıp yerine orjinallere dönücem nasipse yeter bu kadar hevesimizi aldık
Kesinlikle katılıyorum yazın ANGEL kışın da stock gezeceksin en güzeli bu olması lazımmmm
Herkesin yeni yıLını kutlar 2010 yıLının hayırLı geçmesini dilerim...,
Saygılar Sevgiler...
2010 Herkese sağlık mutluluk ve para getirmesini dileimmm... Herkese mutlu yıllar
İyi geceler Eskişehir nasılsınız??
Günaydın opelim.net ailesi Eskişehir nasılsınız?
Saol Burak iyidir işte hayat mücadelesi ordan oraya koşturuyoruz
Bu arada Esk. team nerelerdeya şu son sayfaya baktım 3-4 kişiden başka kimse yok Evet aradaki irtibat baya koptu Perşembe günü yine bi aktivite yapsakmıki
Olabilir ben her zamanki gibi 22.oo 'dan sonra müsaitimm....