Aynen bencede nerde muhabbet orda biz gibi yani
Valla abilerim yazıcak vaktimiz olmadı işlerimiz vardı zaten öyle takıldık beraber
Acilen toplanmamız lazım evet bencede havalar soğuyor ve yağmur gösterdi kendini buz tutucak kar yağıcak işte kış bi dahada çıkamayız gibime geliyor ama kar yağısındada arabasız çıkıp buluşmak lazım karlı havada fotolar güzel oluyor
Evet Burak katılıyorum birazda işin esprisiydi Yokya önemli değil iyi yapmışınız Yani kış geliyor artık gerçi no problem ama yine güzel bir havada buluşalım diyorum çünkü aramızdaki irtibat iyice koptu
ewt toplansak cok iyi olur gerçi ben karlı havada da araba kullanmayı cok seviyorum o yuzden hiç fark etmez kar lastıklerınıde takmısım zaten
Aynen Eralp abi ama yinede güzel bir havada toplansak daha iyi olur veya karda mangalda güzel bir organizasyon olur
merhaba hemşerilerim bende geldim adım ismail memurum 32 yaşındayım 2004 1,4 astra classic sahibiyim opelim nette işime yarayan çok şey buldum ve heryerde olduğu gibi eses liler yine toparlanmışlar her türlü organizasyonda bulunmak isterim
Aramıza hoşgeldiniz inş. daha yakından tanışma fırsatı olur