Evet güncel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskişehirde DU 009 plakalı herhalde yanlış hatırlamıyorsam bi vectra var gri forum üyesi mi acaba?? Jant takmış çok hoşuma gitti araba çok temiz duruyodu...
Hayırlısı olsun eren inş. bi dahaki buluşmaya nasip olurDU oo9 kaza yaptı sanırım bildiğim kadarıyla.... bende metalik gri bir vectrada görmüştüm 2 gün önce yakışıklı duruyordu
Bu arada opelim.net Eskişehir toplantısına katılamıyorum mağazada olmam gerekiyor.. Benim yerime kardeşim size eşlik edecektir
KAsırga buRak sen ve ailen yanımdan mı geçtiniz ya cmt. yada pazar günNü ...Kimseler kalmamış Nerde bu Eskişehirliler yoksa herkes tatilemi gitti
Evet abi walla sadece ben olsaydım dururdumda ailecek olunca pek imkan olmadıKAsırga buRak sen ve ailen yanımdan mı geçtiniz ya cmt. yada pazar günNü ...
bu arada kimse kalMamış
eywallah problem değil baktım ki araba yabancı değil alla allaa dedimEvet abi walla sadece ben olsaydım dururdumda ailecek olunca pek imkan olmadı
eywallah problem değil baktım ki araba yabancı değil alla allaa dedim