Body beyni var vitesin orada araç içinde oraya baksana su alma varmi petek borulari su damlatmismi içine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak nerde ?Body beyni var vitesin orada araç içinde oraya baksana su alma varmi petek borulari su damlatmismi içine
Gaz pedalının yanındaki hemen sağındaki kaplamayı sökün görünürTam olarak nerde ?
Kacak olsa opelde hiç te sıkıntı çıkarmaz değil beyin yakar direk araç aptal çalışır stop etmeler başlar mars almazbugün başka ustaya gittim kaçak var iyi bir elektirikçi baksın bu sana sıkıntı çıkarmaz dedi
Zaten araba yarı yolda bıraktı hiç marş almadı çalışmadı 5 gün serviste kaldı yapamadılar sonra beyinci birine götürdüm beyini değiştirdi 3,5 milyara sonra araba yine yaptı ben de LPG yi iptal ettim araba çalıştı sıkıntı olmadı eski beyini geri takdım şuan sıkıntı olmadı sonra motor ışığı yandı siliyorum bir müddet sonra tekrar yanıyor ve bu kaçak arızası devam ediyor kime götürsem bilmiyoruz diyorlar ne yapacam bilmiyorumKacak olsa opelde hiç te sıkıntı çıkarmaz değil beyin yakar direk araç aptal çalışır stop etmeler başlar mars almaz
Tam olarak ne yapim ustaya dedim öyle şey olmaz diyorSizin hatayı arama yaptığınızda hata kodları arasında B1480 SiLECEK YIKAYICI SIVI SEViYE SENSORU DEVRE ACIK olarak çıkıyor.
Lpg nin artı kablosunu çekin aküden sonra bence bir body beynine göz atın body beyninde sorun çıkarmış olabilirZaten araba yarı yolda bıraktı hiç marş almadı çalışmadı 5 gün serviste kaldı yapamadılar sonra beyinci birine götürdüm beyini değiştirdi 3,5 milyara sonra araba yine yaptı ben de LPG yi iptal ettim araba çalıştı sıkıntı olmadı eski beyini geri takdım şuan sıkıntı olmadı sonra motor ışığı yandı siliyorum bir müddet sonra tekrar yanıyor ve bu kaçak arızası devam ediyor kime götürsem bilmiyoruz diyorlar ne yapacam bilmiyorum